![]() |
|
Bastion RM - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Bastion RM (/Thread-Bastion-RM) |
RE: Bastion RM - Kryzz333 - 23-03-15 13:17 Ale zwrot akcji Nawet jeśli, to co z tego? RE: Bastion RM - noruj - 23-03-15 13:46 No nic, ale z jego słomianym zapałem i skłonnością do porzucania wszystkiego czego się dotknie ( forum już było ) lepiej by było jakby to KRYZZ333 założył foruma RE: Bastion RM - Kryzz333 - 23-03-15 13:48 Na razie jeszcze coś się dzieje przy Bastionie. Zobaczymy. Ja sam w ogóle nie ogarniam tematu. Jeśli Bastion upadnie, to się coś pomyśli. RE: Bastion RM - Joseph - 23-03-15 15:42 Nie jestem rahimem. Słomianego zapału też nie mam, co najwyżej kapelusz. Jeżeli chodzi o stronę to aktualnie nie działa, gdyż domena przypisywana jest do nowego hostingu. :) RE: Bastion RM - Ayene - 23-03-15 16:43 Skoro nie działa, to temat zamykam. Jeśli coś się w tej kwestii zmieni, to proszę o kontakt przez PW. |