![]() |
|
[Dowolny] Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: [Dowolny] Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja (/Thread-Dowolny-Wied%C5%BAmin-3-Zagadkowa-inspiracja) |
RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - BeVoo - 04-06-15 11:54
RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Kryzz333 - 04-06-15 21:50 To nieuniknione, że grafika jest obcinana z wersji rozwojowych do tej ostatecznej. Ale muszę przyznać, że grafika jest taka sobie w porównaniu do wymagań. RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Avaron - 05-06-15 00:28 Mnie w 2015 razi w oczy drewno >-< grafika 2014 najładniejsza RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - takikaki012 - 05-06-15 11:46 2013 najlepsze, 2015 za jaskrawe RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - HING - 07-06-15 18:27 Po prostu nie mam pytań, taka dyskusja, że hoho :D Do wielu waszych odpowiedzi spróbuję nawiązać.. Kwestia wielu brakujących dla nas rzeczy: Fakt, z tym piciem eliksirów, w końcu by było coś, widzieć jak efekt odwaru czy innego paskudztwa wpływa na geralta od razu po wypiciu, meh.. O tak taka animacja by się przydała. Skończyłem grę wczoraj, na wysokim poziomie trudności, mam pewien niedosyt, no ale cóż :) Wiecie co jest zabawne ? Rozmawiacie z człowiekiem, któremu uratowaliście życie, dziękuje wam on z całego serca, lecz gdy skończycie z nim interakcję, wita was poza rozmową słowami "Czego ku*wa". Boli jak diabli. Co do grafiki, to wiadomo, że zwiastuny muszą wypaść lepiej od samej gry, lecz gdybyśmy dali redsom kolejny rok, dwa, wtedy byśmy widzieli takie piękne widoki. Chociaż, znając ludzi, byłaby kłótnia o to, dlaczego wymagania są za duże, pomimo tego, iż teraźniejsza wersja potrafi zamienić naszą kartę graficzną w pył :D |