![]() |
|
Screenshot thread - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny) +--- Wątek: Screenshot thread (/Thread-Screenshot-thread) |
RE: Screenshot thread - X-Tech - 05-07-13 16:43 Screeny to na ogół mają być z gier....Czy na pewno w każdym przypadku mamy do czynienia ze screenami z gier ? ;p Co mają przedstawiać te wasze screeny w niektórych wypadkach po za randomowym ułożeniem dekoracji ? Czy jest na nich coś oryginalnego co świadczy o oryginalności samych gier ? ... no właśnie. RE: Screenshot thread - Domilos - 05-07-13 19:18 Spoiler: (Otwórz) RE: Screenshot thread - Rave - 05-07-13 23:33 Trochę pusta w środku. Może dodaj jakieś małe krzaczki/małe drzewka. No chyba że tam są ludziki/zwierzęta (eventy), wtedy aż tak bardzo nie będzie tego widać. RE: Screenshot thread - Domilos - 06-07-13 04:57 Właśnie będą tam 2 postacie i jeszcze wiadomość ^^' RE: Screenshot thread - Crashykk - 06-07-13 11:27 Jakieś dziwne jest to wejście do jaskini i jak już napisał Rave trochę pustawo. RE: Screenshot thread - tracersgta - 06-07-13 12:55 Dodaj wysoką trawę, krzaki, kwiatki, ścieżkę, lub jej urywki i zmień wejście do jaskini choćby na charactersa z RTP. Zmień kształty tej wyżyny, bo to raczej nie ma być wyżyna. Niezbyt mi się podoba :/ RE: Screenshot thread - Diablo - 29-07-13 16:43 WYSPA MARGOTH Spoiler: (Otwórz) RE: Screenshot thread - Dante - 29-07-13 19:25 Geralt, może już się nie znam, ale nie będzie lagować? ~150x200 kratek to dużo (a w zasadzie stanowczo za dużo na XP) jak na Maker. Mamy biomy, mamy urozmaicenie. Pokaż jakiegoś screena z bliska :). @offtop Jesteś tym samym Geraltem z rmxp.pl, którego pamiętam od 2009? RE: Screenshot thread - Diablo - 29-07-13 20:22 To jest VX. Mam anty laga w projekcie i ani mi, ani testerowi nie laguje. Screeny z bliska są gdzieś na początku tematu. Nie. Ja jestem Geralt aka Diablo aka Doom. RE: Screenshot thread - INRE - 31-07-13 15:24 (29-07-13 20:22)Geralt napisał(a): To jest VX. Mam anty laga w projekcie i ani mi, ani testerowi nie laguje. Ciekaw jestem co to za anty-lag, bo ja się z dobrym jeszcze nigdy nie spotkałem :p Mapka świetna. |