![]() |
|
[VX] Kejbyl V - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] Kejbyl V (/Thread-VX-Kejbyl-V) |
RE: Kejbyl V - AlmostNoRuby - 18-02-17 09:16 Tropikalne wyspy, jej! Pewnie Kabelek ma rzut beretem i może w każdym momencie pójść sadzić kaktusy Ale tak na serio: Spoiler: (Otwórz) PS. muszę poćwiczyć robienie wielopoziomowych budynków, na razie robią się czasem błędy. Zwłaszcza przy piramidach. RE: Kejbyl V - Lartarin - 18-02-17 13:17 Yoroiookami napisał(a):Pewna wyspa z pewną tajemniczą świątynią.Pewnie tajny kult Melvina... (swoją drogą fajnie byłoby go ujrzeć RE: Kejbyl V - Yoroiookami - 18-02-17 15:38 (18-02-17 09:16)AlmostNoRuby napisał(a): Lokacja... nawet, nawet. To nie jest dzieło sztuki, ale tutaj pasuje w miarę.Emm... Użyj shifta. (18-02-17 13:17)Lartarin napisał(a):Ten akurat nie. Ale domyślna śfinka, bo rzeczywiście jest takie miejsce. Są trzy świątynie.Yoroiookami napisał(a):Pewna wyspa z pewną tajemniczą świątynią.Pewnie tajny kult Melvina... (swoją drogą fajnie byłoby go ujrzeć RE: Kejbyl V - Yoroiookami - 28-02-17 12:18 Wrzucam kilka screenów, tak żebyście nie myśleli że nic się nie dzieje. :> Są to trzy miejsca do których możemy dopłynąć. Spoiler: (Otwórz) RE: Kejbyl V - AlmostNoRuby - 28-02-17 13:45 Najbardziej jestem zaciekawiony tym budynkiem w stylu japońskim. Co nie zmienia faktu, że wszystkie lokacje są na swój sposób ładne. <3 ##### #EDIT# ##### Jak tam idą prace? RE: Kejbyl V - Yoroiookami - 09-04-17 17:25 Kilka nowych screenów. <3 Są zagadki w świątyniach, jest część zadań pobocznych, jest już kilku przeciwników, a nawet kilka ukończonych walk z bossami. Wszystkie mapki mam praktycznie skończone. Jeszcze trochę poczekacie, ale myślę, że warto. <3 ![]() ![]()
RE: Kejbyl V - AlmostNoRuby - 10-04-17 15:10 Nie mogę się doczekać Tak na serio: niezbalansowanie walk mi już nie przeszkadza, od kiedy znalazłem grę gdzie są bardziej irytujące. Mapki... mają swój urok. Nie zaprzeczę. E... chciałem coś powiedzieć jeszcze, najwyżej zrobię edita jak sobię przypomnę. RE: Kejbyl V - Yoroiookami - 11-05-17 13:30 (10-04-17 15:10)AlmostNoRuby napisał(a):Zapewnie chciałeś wspomnieć o błędzie ortograficznym który poprawiłem. ![]() ![]() ![]() Wiele skończyłem, ale wiele jeszcze mam do skończenia. <3 Jak na razie jest około 40 minut gry, to znaczy takiej ułożonej gotowej rozgrywki. Będzie dużo eksploracji. RE: Kejbyl V - Ramez - 11-05-17 19:13 8 miesięcy nieobecbości... I co się dzieje... Kolejna historia o losach kabelka. :D Trzymam kciuki i powodzenia. Zapowiada się naprawedę ciekawa gierka. RE: Kejbyl V - Malian - 25-05-17 00:07 Chyba czwartej części nie widziałem, muszę nadrobić. ^^ Chętnie zagram, by ujrzeć... siebie! =D |