![]() |
|
[2k3] Przygody Szkielecika - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [2k3] Przygody Szkielecika (/Thread-2k3-Przygody-Szkielecika) |
RE: Przygody Szkielecika - Zombik - 26-06-13 14:41 Tutaj już zbytnio psychozy nie ma... to prosta mini-gierka przeznaczona dla dzieci w zasadzie. Swoją drogą zmieniłem właśnie plik downloadu, bo do wersji wczoraj wkradł się mały błąd. Teraz jest już dobrze. RE: Przygody Szkielecika - tracersgta - 26-06-13 15:04 Dlatego za 2 dni zagram. Obadam 2 czesc psychozy. RE: Przygody Szkielecika - Nathan - 26-06-13 15:50 Eh... Nie podoba mi się ta wersja z pingwinkiem. Brakuje tu tego mrocznego, smutnego klimatu, który nam towarzyszył w szkieleciku ;/ Nie wciąga. RE: Przygody Szkielecika - X-Tech - 26-06-13 15:58 Jestem niemal totalnie rozczarowany Pingwinem. Zagrałem chwilę. Pierwsze wrażenie ? Zamiast skupić się na psychodeli i hardkorowej rozgrywce poszedłeś w grafikę i przyzwoitość i zniknął chory klimat i chore pomysły (!) Poszło to w odwrotnym kierunku gierki dla CASUALI i ta wnerwiająca muzyka...SŁABIZNA ! RE: Przygody Szkielecika - tracersgta - 26-06-13 16:09 No i dobrze. Moze to bedzie przypominalo gre, a nie gniota. RE: Przygody Szkielecika - Zombik - 26-06-13 16:17 Ale Pingwinek to właśnie jest mini-gra a nie gra O_O. I nie miała być psychodeliczna... to tylko taki mini produkt dla dzieci, który stworzyłem sobie z nudów i temu, że wygląd pingwinka wydał mi się bardzo słodki xD. Wiem, że to nie ma tej grywalności co szkielecik xD. Myślicie, że czemu nie dałem osobnego tematu? BO TO NIE JEST WIELKA PRODUKCJA XD RE: Przygody Szkielecika - X-Tech - 26-06-13 16:21 Jak chcesz, ale wg. mnie psujesz sobie chwałę szkielecika tym gówienkiem. RE: Przygody Szkielecika - Saskio - 26-06-13 16:34 Dziennik Szaleńca. Dzień 4: Więcej wytrzymać nie mogę, gra powoli mnie zabija, nie potrafię już samodzielnie myśleć. Składanie tych zdań przychodzi mi z trudnością, szczególnie przy tej muzyce wybijającej ten szatański rytm. Nie wytrzymam! Tak dalej być nie może, to jest szaleństwo! Na szczęście mieszkam na 9 piętrze, przynajmniej zaoszczędzę na sznurze... RE: Przygody Szkielecika - Hasin - 26-06-13 20:25 Cóż, czas na moją opinię odnośnie Pingwinka. Pod względem graficznym gra jest o niebo lepsza , jednak wadą jest mała ilość potworów i mała ilość typów potworów (wyłącznie chodzące w górę-dół i w prawo-lewo). Przecież istnieje coś takiego jak "Ścieżka". Drugą wadą jest długość tej gry - tylko trzy poziomy? Następnym razem zrób coś dłuższego i ciekawszego (Oby to nie był Szkielecik 2 , błagam) Moja ocena: 6/10 RE: Przygody Szkielecika - Pan Cube - 26-06-13 20:47 @hasin zombi napisal ze to mini-gra... Bledy orto bo pisze na telefonie |