![]() |
|
Błędy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Błędy (/Thread-B%C5%82%C4%99dy) |
RE: Błędy - pepczakk - 25-12-13 22:20 no jakoś na kompie nie mam tła, dopiero jak wrzucam na imageshack to się robi RE: Błędy - Rave - 26-12-13 00:33 Bo imageshack to zuo. Użyj imgur.com RE: Błędy - Multi0 - 26-12-13 00:35 ja również polecam imgura, sam korzystam i jestem zadowolony =) RE: Błędy - Dragon Kamillo - 29-04-14 20:51 Mam problem z zalogowaniem się. Po pierwsze wyrzuciło mnie wczoraj z forum (to mogę wybaczyć), ale gdy kliknąłem zaloguj, nie mogę się zalogować ponieważ nie mogę wpisać całego nicka - mieści się tylko "Dragon Kamil", a nie całości "Dragon Kamillo". Na szczęście znalazłem obejście gdyż zalogować można się również klikając na jakiegokolwiek użytkownika, dzięki czemu teraz tu piszę (XD), ale mam kolejny problem - brak jest tam opcji "zapamiętaj mnie" przez co teraz muszę na początku patrzeć na pewne ohydztwo i się logować - co jest uciążliwe. Pisze to tu bo są dwa błędy: 1. za mało liter na nick przy normalnym logowaniu 2. brak opcji zapamiętaj mnie przy logowaniu wyskakującym przy przeglądaniu forum. RE: Błędy - Ayene - 29-04-14 21:38 Długość loginu powinna być już OK. Opcja "zapamiętaj mnie" jest tylko przy głównym logowaniu i tak raczej pozostanie. RE: Błędy - Dragon Kamillo - 29-04-14 22:08 To dobrze, jeśli normalne logowanie jest już OK, to nie trzeba dodawać opcji zapamiętaj przy drugim logowaniu. RE: Błędy - Ozzma - 07-05-14 18:24 Widzę, że poprawiłaś adres w prawym/górnym rogu logo. Nie ma też napisu "5 lat", bo to już 6 będzie RE: Błędy - ReetzO - 19-05-14 14:18 Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś oprócz mnie też ma problemy z natrętnymi reklamami na forum (pomimo adblocka)] Wygaśnie jakby co... RE: Błędy - Adrapnikram - 19-05-14 14:57 Nie teraz nie mam adblocka ani reklam ale wiedz że kiedyś też tak miałem ale ze dwa dni i przeszło RE: Błędy - Soul - 19-05-14 16:14 ReetzO, prawdopodobnie zainstalowałeś sobie PUP-y. Musisz pobrać jakiś program do czyszczenia przeglądarek i go użyć, bo inaczej ciężko się tego pozbyć. |