![]() |
|
Podanie o zmianę nicku - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Podanie o zmianę nicku (/Thread-Podanie-o-zmian%C4%99-nicku) |
RE: Podanie o zmianę nicku - Crashykk - 25-10-15 00:11 Aktualny nick: CrasheR Przyszły nick: CrashuR Krótkie uzasadnienie: To mój aktualny nick wszędzie. CrasheR jest rzadko dostępny, dużo osób go używa, dlatego przerzuciłem się na ten, który wymyślił mi jakiś czas temu Malianek RE: Podanie o zmianę nicku - takikaki012 - 06-07-16 01:46 Aktualny nick: KacpiPL Przyszły nick: takikaki012 Krótkie uzasadnienie: Te konto zakładałem dawno, dawno temu. Juz od jakiegoś czasu jednak używam tego nicku, a należę do osób, które wolę mieć wszędzie tak samo. RE: Podanie o zmianę nicku - gab16 - 22-07-16 21:27 Aktualny Nick: davemustaine Przyszły Nick: gab16 Uzasadnienie: konto zakładałem dawno temu, i bardzo dużo słuchałem Megadeth. Teraz chciałbym mieć krótki Nick, łatwy do zapamiętania. Gab to 3 pierwsze litery mojego nazwiska a 16 to mój wiek :-) RE: Podanie o zmianę nicku - Preyas - 23-07-16 21:51 Aktualny Nick: Rezes Przyszły Nick: Preyas Uzasadnienie: Nick Rezes już mi się przejadł, nazwa Preyas pochodzi od starego anime "Bakugan" :-) RE: Podanie o zmianę nicku - ~Nakhitto - 18-01-17 14:29 Aktualny nick: ~Nakhitto Przyszły nick: Greeny Krótkie uzasadnienie: Niezbyt przyjemne wspomnienia z aktualnym nickiem, jeszcze te "~" na początku wygląda okropnie |