![]() |
|
[VX] The Legend of Zelda-Lost Woods - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] The Legend of Zelda-Lost Woods (/Thread-VX-The-Legend-of-Zelda-Lost-Woods) |
RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - ThrashHD - 16-05-14 20:43 Brzmi ciekawie, ale czy żeby cieszyć się grą będę musiał przeczytać książke? Szkoda Zeldy ale co tam... RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - ralfek - 16-05-14 22:08 Ja osobiście nie polecam zwiadowców całych przeczytać,bo im dalej tym gorzej. 1.Ruiny Gurlanu (Na podstawie tej książki mógłbyś zrobić grę. 2.Płonący most(Dosyć dobra) bo zakończenie było by mocne i ciekawe. 3.Ziemia Skuta lodem (Taka....hm......dobra...bardzo dobra... 4.Bitwa o Skandię (no naprawdę...) 5.Czarnoksiężnik z pólnocy (Dobra) 6.Oblężenie Macindaw (Ta jest genialna) W ZASADZIE NA TYM MOGŁA SIĘ SKONCZYĆ SERIA ALE NIE,AUTOR MUSIAŁ JĄ PSUĆ DODAJĄC JESZCZE 7 tomów.Gdyby się skończyła na 6 to była by to niezła seria. 7.Okup za Eraka (Tą książkę jestem w stanie przeboleć gdyż jest to poboczna,interesująca przygoda. Nie trzeba nawet czytać po przednich części by ją zrozumieć. 8.Królowie Commellu(średnia) 9.Halt w niebezpieczeństwie(Wyobraźcie sobie książkę która opowiada o tym jak jeden z zwiadowców zostaje otruty,a tylko truciciel zna lekarstwo,by było ciekawiej książka ma 750s i przez całą książkę nic się nie dzieje bo to jest wiadome że go uratują gdyż jest to tak zwana literatura "młodzieżowa"Ogólnie rzecz biorąc książka jest straconym czasem. 10.Cesarz Nihon-JA(Słabe z słabą fabułą ech..) 11.Zaginione Historie(Jest to kilka opowiadań wyjaśniających niedokonczone wątki, MIAŁA BYĆ OSTATNIĄ KSIĄŻKĄ,ALE O DZIWO NIE JEST SERIA NADAL TRWA. 12.Królewski Zwiadowca (dalszy ciąg durnej fabuły z 10 tomu. POKER FACE! SERIA MA MIEĆ JESZCZE KILKANAŚCIE TOMÓW! Wątpię żeby były dobre gdyż tak naprawdę seria kończy się na 6 tomie potem jest tylko gorzej a książka Halt w niebezpieczeństwie to już jest kpina. |