![]() |
|
Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja) +--- Wątek: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ? (/Thread-Kt%C3%B3ra-gra-z-rpgmakera-polska-jest-obecnie-najlepsza) |
RE: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ? - Adrapnikram - 21-02-14 01:25 1. Wrota Arkany (trylogia) 2. Parallel World 3. Kruk i ArkanA (Trochę się tnie) 4. Dragon Adventure 5. Karty Arkany, Manga Karta i Sztuka bycia potworem (szkoda że tylko demo) ... 99. Miasteczko Nowoczesne mam i 100 miejsce ale nie zdradzę RE: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ? - Śliwka - 11-04-14 10:21 - System RPG VX - Shikima Kingdom - Karty Arkany - Wrota Arkany - trylogia - System RPG XP - Pustkowia Chaosu znam gry tylko z tego forum, póki co... RE: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ? - Mateusz SSJ8 - 01-06-14 20:04 Moje faworyty to: +Green Levithan 1 (W "Miasteczko Nowoczesne 1" dałem nawet nawiązania do głównych przeciwników z tej gry) +Green Levithan 2 ("Miasteczko Nowoczesne 2" nawet nawiązuje miejscami do tej gry) +Green Levithan 4 (moment ucieczki bohatera z domu, wyzywające walki i w zasadzie nic więcej) +Green Levithan 4-2 (wyzywające walki i w zasadzie nic więcej) +Green Levithan Tear of Time (długa i intrygująca do samego końca) RE: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ? - X-Tech - 05-06-14 20:15 Under 2k3 RE: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ? - Etyr - 05-06-14 22:06 - Ib - Arkana od Diablo Może coś jeszcze dorzucę... RE: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ? - Dr Man - 07-06-14 11:37 Ja powiem tak, na naszej scenie gry są dobre. Moimi faworytami oraz moim zdaniem najlepszymi grami na scenie to: 1. Wrota Arkany (Trylogia) - Opowiedziona historia jest wciągająca, rozgrywka również. To jedyna gra która mnie wciągnęła z polskich produkcji, dlatego ją polecam. 2. Parallel Worlds - Piękna historia, podobała mi się, jednak nie wciągnęła mnie tak bardzo, początek mnie zniechęcił do gry. 3. Kruk - Krótka gra z zajebistym klimatem, czekam na kolejną część. To tyle, nie grałem w wiele dobrych produkcji, może zagram kto wie. |