![]() |
|
Minecraft - Co o nim myślicie? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Minecraft - Co o nim myślicie? (/Thread-Minecraft-Co-o-nim-my%C5%9Blicie) |
RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - PaKiTos - 07-03-14 15:56 Wiem, ale X-Tech się pytał o darmową wersję. RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - Adrapnikram - 07-03-14 16:50 Co myślę o minecrafcie? Hmm... Oryginalny i prosty pomysł na grę. Jednak, jest dobry dopóki nie odkryjemy większości rzeczy (chociaż pojęcie "większość" w przypadku tej gry jest niewłaściwe). Wtedy gra staje się nudna i monotonna. Gra wydaje się beznadziejna przez społeczeństwo. Mówiąc "społeczeństwo" mam na myśli dzieci które tylko siedzą i grają w tą grę, która ich zdaniem buduje ich kreatywność. Jeśli są aż tak kreatywni to niech wymyślą maszynę na odrabianie pracy domowej i będą mieli więcej czasu na swoją świetną grę. Gra jest dobra ale lepiej kupić demo niż kupować grę za holendarną cenę RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - X-Tech - 08-03-14 13:26 TAA. Pytałem się o wersję free, a nie torrentową XD RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - Gorn5 - 08-03-14 16:22 No ja np. ostatnio koledze ściągałem wersję non premium - czyli bezpłatną. Wpisałem po prostu w Google: "Minecraft non premium", i pierwsze lepsze. Ściągnął mi się launcher. Musiałem ściągnąć jeszcze jaką chcę mieć wersję - w tym launcherze były wszystkie wersje! Ściągnąłem i działa :) RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - Solidius - 08-03-14 16:25 Osobiście polecam Mc. Miło się gra raz na jakiś czasu (samemu jak również z kolegami). Jeśli chcesz wypróbować grę zagraj sobie w demo. Pozdrawiam RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - X-Tech - 09-03-14 02:25 Sprawdzę demo. To rozsądny pomysł. Lubię dema, bo robią mi smak przed pełną wersją świetnych gier, które mają wyjść. RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - BlackSunPL - 18-04-14 12:00 Nie lubię Minecrafta. Straciłem przez niego 2 lata życia. Byłem tak uzależniony że jak widziałem czarny telefon to krzyczałem że jest z obsydianu. Albo jak ktoś miał na sobie niebieską koszulkę to pytałem go gdzie znalazł diamenty na nią. Ale w końcu (na szczęście) gra zaczęła mi się potwornie nudzić. Przestałem w niego grać godzinami. Potem tylko na jakiś czas grać na serwerach wojny gildii. Aż w końcu usunąłem to g***o z kompa. Można grać Minecrafta ale nie za długo. Znam ludzi którzy są tak uzależnieni... Nie wychodzą z domu, ich komputer się muli od miliarda modów itd. A ci który szukają prawdziwego survivalu to polecam: Don't Starve, 7 Days To Die i Stranded 2. RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - X-Tech - 18-04-14 12:09 Niestety nie chce mi się w to grać, ale z chęcią pograłem ostatnio w Lode Runner 2 na pegasusie XD RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - Rave - 19-04-14 11:05 Spróbujcie Landmarka. Wymagania szalone, ale sama gra świetna. No i można zrobić ładniejsze rzeczy niż w MC przy zbliżonym wysiłku. RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - X-Tech - 19-04-14 13:19 (19-04-14 11:05)Rave napisał(a): Spróbujcie Landmarka. Wymagania szalone, ale sama gra świetna. No i można zrobić ładniejsze rzeczy niż w MC przy zbliżonym wysiłku. JA nie wypróbowuje gier, których sama idea jest denna. BUDOWANIE z klocuszków zbitków klocków, aby bronić się przed potworkami, które zmieniło się w siedliska nolife, którzy budują sobie w tym swój świat bez zmienionych zasad gry polegający na stawianiu klocków, by przypominało to reality. JAKIE TO SMUTNE. |