![]() |
|
[XP / VX / VXAce] RPG Maker.eu - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: [XP / VX / VXAce] RPG Maker.eu (/Thread-XP-VX-VXAce-RPG-Maker-eu) |
RE: RPG Maker.eu - Rave - 21-03-14 12:52 Pakit, ale o to się właśnie rozchodzi, o to chodzi, że gościowi wielokrotnie i ja i paru innych gości sugerowało zmianę hostingu na mediafire albo inny dobry hosting, a on się jakichś klonów rapidshare trzymał co to trzeba czekać 3 godziny na ściągnięcie pliku. A teraz te ankiety. Byłoby miło jak by ktoś komu się chce w to bawić pościągał je i wrzucił na jakiś normalny hosting. RE: RPG Maker.eu - Adrapnikram - 25-09-15 16:05 Ma ktoś stąd jeszcze materiały? Chodzi mi o facesety i charactersy. Już mam. RE: RPG Maker.eu - Athanor - 25-09-15 18:41 (25-09-15 16:05)Adrapnikram napisał(a): Ma ktoś stąd jeszcze materiały? Jak masz to daj. Mi sie przydadzą. RE: RPG Maker.eu - Diablo - 25-09-15 20:44
RE: RPG Maker.eu - Adrapnikram - 25-09-15 23:10 Jak bd mial kompa z netem bez limitu to No problemo. Jakby co to mam facety w ciul animacji (nie poskleejanych niestety) characktery do vx i tliesety miasta i wiosek chyba. @Diablo To jest nic. Kiedys dostalem zloty kilof :p |