![]() |
|
Błędy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Błędy (/Thread-B%C5%82%C4%99dy) |
RE: Błędy - ReetzO - 19-05-14 17:56 Jak ja tego nie lubię ;/ To chyba siostra mi coś przez przypadek zainstalowała. :O RE: Błędy - kanumerki - 19-05-14 18:03 ReetzO ściągnij i uruchom sobie adwcleaner. Sprawdź też jeśli używasz firefox'a czy inną przeglądarkę pod kątem wtyczek i dodatków. RE: Błędy - ReetzO - 19-05-14 21:58 @UP Tak wiem, problem już rozwiazany od czasu, gdy powiedziano mi (:O), że to po prostu wirus przeglądarki ;3 RE: Błędy - kanumerki - 16-06-14 18:59 Dzisiaj spotkał mnie dziwny błąd przy próbie szybkiej edycji mojego postu ;/ Spoiler: (Otwórz) RE: Błędy - Rave - 18-06-14 10:36 Spróbuj zmienić skórkę na tą drugą. Tutaj problem nie występuje. RE: Błędy - Gorn5 - 30-07-14 18:31 Przed chwilą przeglądając Ultime, jak zwykle zaglądnąłem co kto robi. A tu mi takie coś wyskakuje: ![]() Hmm... Ciekawe. Może to coś u mnie z przeglądarką? Korzystam z najnowszej wersji Firefoxa, a oto, gdzie mnie przenosi jak kliknę na tą "Nieznaną lokalizacje": ![]() Co to numer GG? RE: Błędy - Angius - 30-07-14 18:34 infernoshout.php to shoutbox dla VB, SMF i całej reszty. Albo to shoutbox dostępny tylko dla wybranych, albo i my kiedyś dostaniemy. BTW: action=openanus mnie rozwaliło :D RE: Błędy - Dragon Kamillo - 30-07-14 22:37 GamesBytes - BMP to zło, przeżuć się na PNG. Angius - nie rób se nadziei, mi to wygląda po prostu na coś w rodzaju czata, czy tam innego GG na którym se gadasz z kolegami i nie chcesz by ci ktoś przeszkadzał. W sumie to nic złego otworzyć sobie taki czat na swojej stronie. Większość by tak zrobiła. Ale błąd z tą lokalizacją jednak wymagał by poprawienia. RE: Błędy - Angius - 31-07-14 03:03 (30-07-14 22:37)Dragon Kamillo napisał(a): GamesBytes - BMP to zło, przeżuć się na PNG. Całe szczęście jest SB na forum obok. I - zgadzam się - *.bmp to zło wcielone. RE: Błędy - Gorn5 - 31-07-14 12:15 Wiem, że BMP to zło, zawsze to wiedziałem. Jednak teraz wrzuciłem to na szybko i nie chciało mi się zmieniać rozszerzenia, chodź jest to bardzo proste. |