Błędy - Wersja do druku
Ultima Forum
Błędy - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima)
+--- Dział: Forum (/Forum-Forum)
+--- Wątek: Błędy (/Thread-B%C5%82%C4%99dy)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Błędy - ReetzO - 19-05-14 17:56

Jak ja tego nie lubię ;/
To chyba siostra mi coś przez przypadek zainstalowała. :O

RE: Błędy - kanumerki - 19-05-14 18:03

ReetzO ściągnij i uruchom sobie adwcleaner. Sprawdź też jeśli używasz firefox'a czy inną przeglądarkę pod kątem wtyczek i dodatków.

RE: Błędy - ReetzO - 19-05-14 21:58

@UP
Tak wiem, problem już rozwiazany od czasu, gdy powiedziano mi (:O), że to po prostu wirus przeglądarki ;3

RE: Błędy - kanumerki - 16-06-14 18:59

Dzisiaj spotkał mnie dziwny błąd przy próbie szybkiej edycji mojego postu ;/
Spoiler: (Otwórz)

RE: Błędy - Rave - 18-06-14 10:36

Spróbuj zmienić skórkę na tą drugą. Tutaj problem nie występuje.

RE: Błędy - Gorn5 - 30-07-14 18:31

Przed chwilą przeglądając Ultime, jak zwykle zaglądnąłem co kto robi. A tu mi takie coś wyskakuje:

[Obrazek: 38qfw4bwalas.bmp]

Hmm... Ciekawe. Może to coś u mnie z przeglądarką? Korzystam z najnowszej wersji Firefoxa, a oto, gdzie mnie przenosi jak kliknę na tą "Nieznaną lokalizacje":

[Obrazek: zqpwt0zuknu1.bmp]

Co to numer GG? :roll:

RE: Błędy - Angius - 30-07-14 18:34

infernoshout.php to shoutbox dla VB, SMF i całej reszty. Albo to shoutbox dostępny tylko dla wybranych, albo i my kiedyś dostaniemy.

BTW: action=openanus mnie rozwaliło :D

RE: Błędy - Dragon Kamillo - 30-07-14 22:37

GamesBytes - BMP to zło, przeżuć się na PNG.

Angius - nie rób se nadziei, mi to wygląda po prostu na coś w rodzaju czata, czy tam innego GG na którym se gadasz z kolegami i nie chcesz by ci ktoś przeszkadzał.
W sumie to nic złego otworzyć sobie taki czat na swojej stronie. Większość by tak zrobiła.

Ale błąd z tą lokalizacją jednak wymagał by poprawienia.

RE: Błędy - Angius - 31-07-14 03:03

(30-07-14 22:37)Dragon Kamillo napisał(a):  GamesBytes - BMP to zło, przeżuć się na PNG.

Angius - nie rób se nadziei, mi to wygląda po prostu na coś w rodzaju czata, czy tam innego GG na którym se gadasz z kolegami i nie chcesz by ci ktoś przeszkadzał.
W sumie to nic złego otworzyć sobie taki czat na swojej stronie. Większość by tak zrobiła.

Ale błąd z tą lokalizacją jednak wymagał by poprawienia.

Całe szczęście jest SB na forum obok.
I - zgadzam się - *.bmp to zło wcielone.

RE: Błędy - Gorn5 - 31-07-14 12:15

Wiem, że BMP to zło, zawsze to wiedziałem. Jednak teraz wrzuciłem to na szybko i nie chciało mi się zmieniać rozszerzenia, chodź jest to bardzo proste. :roll: