Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Wersja do druku
Ultima Forum
Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik)
+--- Dział: Inne (/Forum-Inne)
+--- Wątek: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie (/Thread-Gry-kt%C3%B3re-daj%C4%85-czyst%C4%85-radoch%C4%99-z-rozgrywki-i-u%C5%9Bmiech-na-japie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - PaKiTos - 20-01-14 19:28

Co do cave story: według mnie ta gra jest perfekcyjna, wszystkie elementy są takie jak powinny być i tworzą spójną całość. przechodziłem to parę razy i nigdy mi się nie znudziło.

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - X-Tech - 25-01-14 02:52

krakoman napisał(a):Mario (tak TEN Mario, z konsolki NES, grałem ostatnio na podróbie pegasusa kolegi i zdziwiłem się, bo nigdy nie miałem takiego ubawu grając w platformówkę)

Mario jest spoko, ale najbardziej lubię podłączyć do telewizora snesa i grać w super mario land :D

PaKiTos napisał(a):Co do cave story: według mnie ta gra jest perfekcyjna, wszystkie elementy są takie jak powinny być i tworzą spójną całość. przechodziłem to parę razy i nigdy mi się nie znudziło.

Ja lubię muzykę i klimat.

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Kensei - 25-01-14 11:15

Polecam Heores Lore: Wind of Soltia i Zero. Gry na komórkę, z niezastąpionym klimatem i fabułą.

Niestety to 1-sza i 3-cia część, ponieważ 2-ga nigdy nie została wydana na taką platformę.
A jedynie była dostępna w formie japońskiego mmo na komórkę, czy czegoś w tym stylu :/
Aktualne części też są wydawane jedynie po japońsku i chyba nie da się ich nawet zdobyć, aż się łezka w oku kręci, niemal tak, jak po przejściu tych gier :)

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Rave - 14-02-14 19:11

(25-01-14 02:52)X-Tech napisał(a):  Mario jest spoko, ale najbardziej lubię podłączyć do telewizora snesa i grać w super mario land :D

Bosh... Super Mario Land. Czy tak wygląda gra na SNES-a?

Naprawdę jestem zawiedziony twoją znajomością starych gier...

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - X-Tech - 14-02-14 20:40

(14-02-14 19:11)Rave napisał(a):  
(25-01-14 02:52)X-Tech napisał(a):  Mario jest spoko, ale najbardziej lubię podłączyć do telewizora snesa i grać w super mario land :D

Bosh... Super Mario Land. Czy tak wygląda gra na SNES-a?

Naprawdę jestem zawiedziony twoją znajomością starych gier...

Ja znam więcej gier niż większość z was ujrzy do końca swoich dni XD
Błąd logiczny Super Mario World mam na snesa. Mario Landa miałem, ale pozbyłem się chyba pomyliłem się z tęsknoty xd

Swoją droga Mario Landa 1 przeszedłem chyba najwięcej razy ze wszystkich gier w jakie grałem. GB zabierałem gdzie się dało. Miałem Classica.

BTW W super mario land też grałem na snesie, bo przecież mam przejściówkę na karty od GB buahahaa

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Assasin - 15-02-14 00:49

Dla mnie to oczywiście :
1.Gothic 1,2,NK - najlepsza gra 3d na pc'ta w jaką grałem :D (nie grałem w TES V oraz Wiedźmina :c )
2.HOM&M 3 - KLASYK!!! Moja ulubiona gra 2d, powracałem do niej z milion razy :D
3.Counter Strike 1.6 - nie chodzi tu o fabułę (bo jej nie ma xd ), lecz o wszystkie mody, które tak wciągają. Moja najdłużej przegrana gierka :P
4.Minecraft - ...
Nie no żartuje to dno i robi kakało z mózgu ...

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Athanor - 15-02-14 07:58

Assasin napisał(a):  2.HOM&M 3 - KLASYK!!! Moja ulubiona gra 2d, powracałem do niej z milion razy :D
Ożeń się zemną. Dla mnie to samo tylko że trójka (Grywalność na lata), czwórka ( soundtrack i kampanie czysty rozpie*dol) i piątka (Zamki, zamki. można pięknie je obejrzeć w 3d i do tego fabuła taka ponoć).
Oczywiście Gothic za teksty (Chyba przywalę ci w mordę. biggrin).

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Gorn5 - 03-03-14 22:25

Oczywiście Panowie już was lubię :3 (xD)

Assasin napisał(a): 1.Gothic 1,2,NK - najlepsza gra
W pełni się z tobą zgadzam :D

Assasin napisał(a):2.HOM&M 3 - KLASYK!!! Moja ulubiona gra
Tutaj też się zgadzam :)

Athanor napisał(a):(Chyba przywalę ci w mordę.
Hahahaha, no ja też :)))

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Adrapnikram - 03-03-14 23:07

Gothic I, II, NK, MT IV odradzam można się obyć bez tego
Najlepsza jest rozmowa z najemnikiem w arenie w I
(Twój ojciec zabawiał się z owcami XD)
Reyman 3D Można się zlać jak się gra w "samochodziki" i się nie można wroga trafić :D

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Gorn5 - 03-03-14 23:32

Adrapnikram napisał(a):Najlepsza jest rozmowa z najemnikiem w arenie w I
(Twój ojciec zabawiał się z owcami XD)

Nom...
Ogólnie Gothic słynie również z tego, że ma śmieszne dialogi.
Choć by ten, który przed chwilą podałeś. Albo:

Bezimienny z Gothica napisał(a):Przyszedłeś tu tylko po to, aby móc pocałować gomeza w dupę!