![]() |
|
Porażki RM-a - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Porażki RM-a (/Thread-Pora%C5%BCki-RM-a) |
RE: Porażki RM-a - Angius - 27-12-13 05:05 W ankiecie na to, w co gramy wygrał/a/o *werble proszę* MIASTECZKO NOWOCZESNE z ośmioma głosami Yay... Na miejscu drugim, ex aequo Isaac, SPAZ oraz Katawa Shoujo, każde z jednym głosem. Stream zaczynamy o 16:00, +/- jakieś 5 minut. RE: Porażki RM-a - Angius - 27-12-13 17:49 Podsumowanie streama: Widzów: 2 (ja i Viuu, który mnie pożałował i odpalił go w tle) Jakość nagrania: wujowa (najnudniejszy chyba moment w Miasteczku + błędy nagrywania) Podsumowanie: Przez długi, długi jeszcze czas nie nagram Miasteczka. Streamować też chyba nie będę. Po pierwsze net za wolny, po drugie nie mam dla kogo streamować. RE: Porażki RM-a - Avara - 27-12-13 17:59 Cholera, przegapiłam RE: Porażki RM-a - Angius - 27-12-13 18:03 IMHO to też był nienajlepszy wybór, nawet materiał, który nagrałem nie nadaje się na Tubę. Ankieta była chyba złym pomysłem. Następnym razem odpalę SPAZ-a, albo innego FTL-a i będziecie musieli z tym żyć RE: Porażki RM-a - Amelanduil - 27-12-13 18:14 Wiesz co, a nie lepiej by było gdyby zamiast serii zrobić kompilację "najlepszych" momentów w grze? RE: Porażki RM-a - Multi0 - 27-12-13 19:21 W MN są jakieś "Najlepsze Momenty"? xD RE: Porażki RM-a - Amelanduil - 27-12-13 20:49 Rahim napisał(a):W MN są jakieś "Najlepsze Momenty"? xDA myślisz że po co był ten cudzysłów RE: Porażki RM-a - Rave - 27-12-13 21:19 (27-12-13 18:03)Angius napisał(a): Ankieta była chyba złym pomysłem. Następnym razem odpalę SPAZ-a, albo innego FTL-a i będziecie musieli z tym żyć Ankieta sama w sobie nie była złym pomysłem. Było nim dodanie do niej Miasteczka, wiadomo że wszyscy się na nie rzucą, wiedząc o tym co robisz (porażki). Następnym razem jak będziesz dawać ankietę, to dawaj same tytuły indie lub dobre gry z rm-a (np. taką Gromadę czy inne Parallel Worlds). RE: Porażki RM-a - noruj - 28-12-13 15:18 Wybór był dobry i prosty. Ludzie wybrali Miasteczko Nowoczesne, bo chcą oglądać RMowe "porażki" od których cię poznali, a nie inne gry, które mogą znaleźć w liczbie pierdyliona na youtubie. RE: Porażki RM-a - X-Tech - 28-12-13 15:33 Miasteczko nudne ? Skądże znowu nudne. Miałeś mało ludzi, bo taka pora. O 16 większość osób ma swoje zajęcia / chillout najlepiej coś takiego zrobić wieczorem np: o 22:00 wtedy każdy leży do góry brzuchem w większości. Granie w dobre gry z neta na tym kanale ? Szczerze. Chyba to nikogo nie obchodzi. Kolejna sprawa mało kto wie o co w ogóle chodzi z tym streamem. Brak linków do niego kiedy o tym wspominasz. "Wbijajcie na stream o 16 będzie lajwik" WHAT DA FUCK ale o so choZzi ? |