![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 10-07-13 15:04 Nie musi, nie musi RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Hits09 - 10-07-13 15:09 Proszę edytowałem tamto. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Sett - 11-07-13 20:40 Dobra czas i na mnie Dobra po jakiś 30 minutach intensywnego myślenia czas napisać coś z sensem Nazwa: Sett Rasa: Brak pomysłu ale moja postać to pół człowiek, pół smok więc, Drahonic ? Zostawiam Tobie Yoroiookami ~.~ Klasa: Assassin Żywioł: Czasoprzestrzeń/Mrok Powiedzenie: Bez sake nawet kwiat wiśni wygląda bardzo zwyczajnie. Obrazek: Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Avara - 11-07-13 20:50 GmenGul napisał(a):Co do wyglądu, znajdź coś. Wszyscy oprócz ciebie dali obrazek.-.- .... Yorek o obrazki w ogóle nie prosił i nie jest to wymagane -.- Tak właściwie byłam pierwszą osobą, która zaproponowała obrazek (zrobiłam to, by mniej więcej wiedział o co mi chodzi, ale jak da zupełnie inny, to nie będę miała nic przeciwko temu). Potem wszyscy to podłapali i poszło już lawinowo RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Draken - 11-07-13 22:15 Ja nie dawałem obrazka, ale skoro teraz się taki popyt na to zrobił, to proszę: Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 12-07-13 00:25 Ironiczne RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Sett - 12-07-13 00:28 Ciemność i mrok... dla mnie prawie to samo ;p RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 13-07-13 15:35 RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 21-01-14 08:42 Somtink nju pliz... RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 21-01-14 16:38 Zastanawiałem się trochę i chyba pozmieniam tytuły itp. na polskie Za to pracuję też nad innymi fajnymi rzeczami. |