![]() |
[VX] Empire - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] Empire (/Thread-VX-Empire) |
RE: Empire - Yoroiookami - 03-04-15 01:57 Co do świateł, to skoro świecą, może te pomieszczenia nie powinny być takie ciemne? ![]() Sam się jeszcze uczę robienia ładnych świateł, także potraktuj to jako bardzo subiektywną opinię. RE: Empire - noruj - 03-04-15 02:40 Cytat:Gnor, Gnar, Dognar :P. A gdzie różność?Dodaj Gorna. RE: Empire - Aruka - 03-04-15 10:50 Yoroiookami napisał(a):może te pomieszczenia nie powinny być takie ciemne?Też o tym myślę. Poprawię kilka rzeczy i wrzucę screeny. ;) noruj napisał(a):Dodaj Gorna.Twój komentarz (zresztą jak pozostałe) nic nie wnoszą do tematu. ;) Są jedynie szczeniackim ujadaniem i wylewaniem swoich bóli i żali w internecie. RE: Empire - Aruka - 03-04-15 13:08 Changelog 03-04-2015: -Rozjaśnione zostały niektóre z lokacji. -Zmienione zostały dialogi, dzięki czemu dokładniej opowiadają zawartą w grze historię. -Utworzenie karczm, w których można zmieniać porę dnia oraz przechowywać przedmioty. -Dodanie niektórych dźwięków otoczenia. -Naprawa pomniejszych błędów. Screeny Spoiler: (Otwórz) RE: Empire - Yoroiookami - 03-04-15 13:19 Bardzo ładnie. ![]() ![]() RE: Empire - ADI - 03-04-15 16:03 Jak dla mnie, pomieszczenia nadal są ździebko za ciemne. Wszystko ładnie i pięknie widać, ale porównując do świateł jest strasznie ciemno. Ale rób dalej! RE: Empire - Aruka - 04-04-15 12:30 Wciąż pracuję nad kopalnią Morag-Dur. Pierwotnie myślałem aby eksplorację kopalni utrudniały nam jakiegoś typu pajęczaki, jednak w obawie o bycie posądzonym kopiowania rozwiązań pewnej sławnej produkcji postanowiłem uprzykrzyć Wam życie tymi oto gnomami. ![]() ![]() ![]() Oto kilka screenów z postępu prac: Główna kopalnia. Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) RE: Empire - ADI - 04-04-15 12:51 Gnomy jak najbardziej okej. Jak dla mnie masz racje - wpasowują się w klimat XD Spoiler: (Otwórz) RE: Empire - Diablo - 04-04-15 13:55 Nie żeby mi to przeszkadzało, ale nadal widzę Piranha Bytes: a) wejście do opuszczonego szybu (Gothic 1) b) gnomy w kopalni (Risen 3) RE: Empire - Kryzz333 - 04-04-15 14:02 Dobra, nie dręczmy Arukę... Ale mimo wszystko źle to się zapowiada. Jak autor mimowolnie ściąga elementy innego świata i jeszcze bezczelnie pisze do użytkowników, że wcale nie, to źle to wróży całej grze. Przestałem oczekiwać Empire. Projekt przestał być dla mnie atrakcyjny. Nie ma to duszy. |