![]() |
|
[VX / VXAce] Elementy Tilesetów by Ayene - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [VX / VXAce] Elementy Tilesetów by Ayene (/Thread-VX-VXAce-Elementy-Tileset%C3%B3w-by-Ayene) |
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 30-07-13 22:12 Nowy "rilis". Autotile płotów i balustrad. ![]() Credits: Ayene, Enterbrain RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Pan Cube - 31-07-13 07:18 Bardzo ładnie. Trzymaj tak dalej! RE: Elementy Tilesetów by Ayene - tracersgta - 31-07-13 08:43 Mi niektóre przypominają trochę RTP, szczególnie pierwszy, drugi i środkowy płot. Stylizowałaś się na dopasowanie do RTP'owego stylu? RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 02-08-13 12:29 Tak, to są w większości poprzerabiane grafiki RTP, część powycinanych murków, niektóre fragmenty są pobrane z Ace'a. // edit Tym razem wrzucam zaokrąglone ściany. Kilka ich wersji jest już dostępna w sieci, ale nie szkodzi dodać nową. Powstały na potrzeby Wymiaru X. Plusem jest to, że łatwo ich użyć w RMXP.
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Risti - 02-08-13 12:51 Jej! W czym je tworzysz? RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 03-08-13 10:17 @Risti, W Photoshopie Dodaję jeszcze drugą wersję tych samych płotków, tylko bez auto, dla tych, którzy chcieliby ustawić inną "przechodność".
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Risti - 03-08-13 10:47 Ayene, to pixel-art? Bo raczej ciężko by to było zrobić pixel-artem :D Ja robię w paincie xD Ale zaraz ściągam Photoshop :D RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 03-08-13 23:51 Cytat:Ayene, to pixel-art? Bo raczej ciężko by to było zrobić pixel-artem :DNie, to nie jest pixel art. Co sądzicie o tej animacji wody?
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Avara - 04-08-13 09:39 Świetna RE: Elementy Tilesetów by Ayene - tracersgta - 04-08-13 10:06 Bardzo realistyczna. Widać, że woda stoi i kołysze się lekko od wiatru. Dla mnie super :) |