![]() |
|
Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie (/Thread-Gry-kt%C3%B3re-daj%C4%85-czyst%C4%85-radoch%C4%99-z-rozgrywki-i-u%C5%9Bmiech-na-japie) |
RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Rave - 09-03-14 00:09 Bastion. /topic. RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - X-Tech - 09-03-14 02:17 (08-03-14 23:04)noruj napisał(a): Tzar, genialna strategia z genialnym klimatem i genialną muzyką. Tzar jest moją ulubioną strategią w klimacie średniowiecza/fantasy. Gram w niego od około 2003 roku. Ta gra ma chilloutujący klimat pomimo dawek napięcia jakie serwuje w misjach, ale podobnie jest z Battle Realms. Battle Realms jest moją ulubioną strategią w klimacje orient. Pod wieloma względami podobna do Tzara m.innymi herosi, ale tu grają ważniejszą rolę w bitwie i mają specjale. RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Athanor - 09-03-14 05:32 Liczą się gry planszowe? Bo duża dyskusja "far kraje, pegazusy, hirołsy, arbuzy i reżuly" a nie spotkałem nic o grach poza komputerem. Jedną z takich gier jest np. Zombicide. TUTAJ fajny pokazówka. RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - TheGodOfEvil - 19-04-14 20:23 1. S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla 2. S.T.A.L.K.E.R Czyste Niebo 3. S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci 4. Metro 2033 5. Metro Last Light (18+ czasami gołe kobiety) RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - X-Tech - 20-04-14 03:02 Ojojoj. Nie sądzę, że te horrory to sobie można dla chilloutu odpalić. Ja dla Chilloutu gralem pare razy ostatnio w D-Pad Hero 2 na emu nesa, ale się wk*m XD RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - BeVoo - 20-04-14 10:56 Nie będę oryginalny. Dd kilku/kilkunastu lat co roku gram w Fallouty. Rok w rok. Te gry nigdy mi się nie znudzą. I za każdym razem sprawiają mi radochę.
RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - ADI - 21-04-14 12:11 1 i 2 najlepsze! Ja także tak co rok powracam i się nie nudzę :D RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Rave - 21-04-14 16:06 Nom, ja też. Tylko z każdym nowym windowsem coraz ciężej zrobić żeby działały (nawet wersje z GOG-a). RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - X-Tech - 21-04-14 17:44 Fallouty to są gry dla inteligentnych. Lubię te gierki, ale za dużo czasu pochłaniają. To chyba jedyny powód przez, który nie gram. Nie gram w gry , które są bardzo długie. Męczę się ze zbyt długimi grami, na których trzeba się całkowicie skupić. Grałem całkiem długo w fallout 1 (odzyskałem chip i walczyłem z zombie) i uważam, że gierka ma potężny klimat i uzależnia, ale za bardzo wymaga nie tylko czasu, ale ingerencji w fabułę, zadania itd. To wszystko sprawia, że zastanawiasz się czy grać w Fallouta czy nie grać w nic. To nie dla mnie. Dobre w nich oparcie rozgrywki na wykorzystywaniu zasobów w odpowiednich miejscach co sprawia, że nawet bzdury są w tej grze ciekawe. System walki też jest super. Nie lubię tylko słabych postaci głównych, ale to normalne w crpg, że nie dorównują jrpg. Jedynka ma zdecydowanie lepszy i mroczniejszy klimat. W dwójce jest wszystkiego więcej, ale jest też bardziej na luzie. Jeśli chodzi o czystą radochę z rozrywki to jak dla mnie przede wszystkim TAURUS TROOPER w najbardziej hardkorowych poziomach trudności. Gram w to z czystą radochą bez zbędnego wchłaniania się na jakieś godziny w wirtualne światy. Wystarczy odpalić na 10 minut, a wrażenia jak przy jeździe rollercoasterem. Gra jest krzyżówką jazdy poduszkowcem z prędkością, która zawstydza wszelakie gry wyścigowe (ta prędkość rośnie wraz z poziomami trudności) skrzyżowana z shmupem. W trybie Extreme już na starcie speed jest tak potężny, że seria wipeout z psx się chowa w kąt, ale to dopiero początek, bo przy rosnących levelach ma się wrażenie, że pojazd porusza się z prędkością światła. Tu macie download. http://www.asahi-net.or.jp/~cs8k-cyu/windows/tt_e.html To jest gra, w którą najczęściej gram ever od 10 lat. W trybie Extreme to jest jazda bez trzymanki.
RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - ADI - 22-04-14 08:25 Aż sobie zobaczę Xd |