![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 05-03-14 01:57 (05-03-14 01:37)Athanor napisał(a): Rasa: Arcy-Demon Ogień, woda, ziemia, wiatr, światło, czy ciemność? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Athanor - 05-03-14 16:55 (05-03-14 01:57)Yoroiookami napisał(a):Oczywiście że ciemność. Ma być mhhhrocznie.(05-03-14 01:37)Athanor napisał(a): Rasa: Arcy-Demon RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 22-04-14 18:17 RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Zvarr - 23-04-14 08:50 Dobra może i ja się załapię: Imię: Žvarr Rasa: Człowiek Klasa: Vedymin ; Wojownik - Mag z niezbadanych krain Żywioł: Powietrze Wygląd: Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - ADI - 23-04-14 09:28 Casting dalej trwa? Też chcę xd imię: ADI rasa: człowiek klasa: Komandos/Anarchista żywioł: ogień motto: "Uwielbiam zabijać zombie". Lub "Chaos rules my life". A chciałbym być człekiem w red czapce daszkiem w tył, i red koszulce I mieć jakiegos guna w łapie. coś jak w mojej sygnie xd oczywiscie jeśli można :P RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 23-04-14 11:24 (22-04-14 18:17)Lartarin napisał(a): Gdy ogarnę wszystko inne. Wybacz śfinko, ale karcianka nie jest teraz priorytetem. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 23-04-14 12:13 Zdaję sobie z tego sprawę, ale nie zaszkodzi zapytać (od czasu do czasu ^^) W takim razie czekam na "wszystko inne" oczywiście związane z forum RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 08-05-14 19:28 Heloł. Pragnę wam powiedzieć, że w wolnym czasie dopracowuję projekt i tworzę nowe karty. Idzie dosyć wolno, ale cieszę się z dotychczasowego efektu. Największym wyzwaniem będzie balans i zrobienie dostatecznej ilości kart na conajmniej trzy czy cztery porządne talie. Jako, że niektórzy się niecierpliwią(ale doceniam zapał/motywację <3) To tylko przykład, tak żeby nie zaspoilerować wam efektu końcowego. ![]() [ http://i61.tinypic.com/x5dqnq.jpg ] Pozdrowionka dla RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - ReetzO - 08-05-14 20:10 No patrzcie państwo, a czytając temat myślałem, że pomysł porzucony. Karta wygląda świetnie, można już się domyślić systemu walki :) Rada ode mnie, mana powinna być przedstawiana (według mnie) w cyfrach arabskich. Rzymskie cyfry nie za bardzo do tego pasują, chociaż mogę się mylić. Skoro Meow ta karcianka to fakt, to ja także chętnie zapisałbym swoją propozycję karty ;) Imię: ReetzO Rasa: Człowiek Klasa: Szaman Żywioł: Wiatr Powiedzenie: Wszyscy jesteśmy tylko duchami w materialnym świecie. (Warcraft III ;3) Obrazek: Spoiler: (Otwórz) Po śmierci: Przywołuje na swoje miejsce na polu bitwy kartę Duchy Przodków. Nazwa: Duchy Przodków Rasa: - Klasa: - Żywioł: Światło Powiedzenie: - <ewentualnie>Forma: Bezcielesny Obrazek: Spoiler: (Otwórz) Powodzenia w pracy RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - ADI - 08-05-14 22:15 Łał! Karta wygląda bardzo schludnie. Fajnie że całość idzie jako tako do przodu XD Masz już całą mechanikę gry? |