![]() |
|
[VX / VXAce] Elementy Tilesetów by Ayene - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [VX / VXAce] Elementy Tilesetów by Ayene (/Thread-VX-VXAce-Elementy-Tileset%C3%B3w-by-Ayene) |
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - PaayJer - 19-08-13 13:18 O, jest super :) Teraz sobie już "powinienem" poradzić xD Dzięki i do zobaczenia w creditsach :) RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Rave - 19-08-13 20:29 Dzięki, Ayene! RE: Elementy Tilesetów by Ayene - drims - 26-08-13 23:46 Hym, a zrobisz kiedyś cały komplet A2 ? Znaczy dywany już są, płotki są, potrzeba trawy :D RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Rave - 28-08-13 22:21 Mam pytanie. Mogłabyś zrobić videotutek o rysowaniu autotili VX-owskich. Czytałem to "anatomy of an autotile" czy jakoś tak na blogu Degici czy Celianny i po przeczytaniu wiedziałem jeszcze mniej (strasznie zawile jest to tam opisane). RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 06-09-13 19:13 @drims, prace w toku. Może na nowy "rilis" będzie jakaś trawa @Rave, spróbuję, lecz nie sądzę, abym znalazła czas na film. Prędzej napiszę jakiś tutorial. RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Rouch - 10-09-13 20:18 Świetne grafiki. Najbardziej podobają mi się drzwi i okna. No i podłoga. Mało jest osób, które robi grafiki do RMa. Cieszę się że jest wśród nas grafik. Mogłabyś założyć sklep z zamówieniami jak na angielskich forach. Drobne przeróbki jak z ławkami no i będziesz miała nowe materiały. RE: Elementy Tilesetów by Ayene - drims - 13-09-13 19:34 No to czekam na cały komplet A2 :D Tylko co to znaczy "rilis" ? ;p RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 13-09-13 20:26 Na jednym z angielskich for o VX-ie należę do grupy zwanej Resource Staff, której zadaniem jest wydawanie co miesiąc nowych grafik, celem stymulowania tamtejszego forum. Z angielska wydarzenie to zwane jest "release", stąd moje fonetyczne słowotwórstwo - ze zwykłego lenistwa, gdyż słowa "wydanie", "wypust" nie oddają pełnego sensu Jeszcze nie podali daty wrześniowego "rilisa", pewnie będzie około 20. Zrobiłam już pierwszą trawę. Ciężko stwierdzić, czy mi wyjdzie RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 15-10-13 17:16 Na razie nie mam czasu na tworzenie, pokażę zatem moje pierwsze tile trawen i ścieżken. Może być?
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Pan Cube - 17-10-13 15:54 Bardzo ładne :3 |