![]() |
|
[VXAce] ||Skrypt||Obraz wyświetlany przed menu głównym|| - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VXAce] ||Skrypt||Obraz wyświetlany przed menu głównym|| (/Thread-VXAce-Skrypt-Obraz-wy%C5%9Bwietlany-przed-menu-g%C5%82%C3%B3wnym) |
||Skrypt||Obraz wyświetlany przed menu głównym|| - helio108 - 20-01-14 15:47 Hey!
To znowu ja! Tym razem prośba o skrypt. Chodzi mi o to, że jak są np. gry jakiś teamów to przed menu głównym pojawia się zdj. z logiem teamu I ja szukam skryptu, który pozwala pokazać takie zdj. RE: ||Skrypt||Obraz wyświetlany przed menu głównym|| - Ayene - 21-01-14 00:23 Spróbuj tego RE: ||Skrypt||Obraz wyświetlany przed menu głównym|| - helio108 - 29-01-14 00:54 Nie rozumiem zabardzo konfigu /: Zamieniłem folder na pictures i nwm tylko jak ustawić który plik ma pokazać /: RE: ||Skrypt||Obraz wyświetlany przed menu głównym|| - Ayene - 29-01-14 18:43 Cytat:Add images to Graphics/Splash folder with a name of Splash#.*Czyli w folderze Graphics tworzysz folder o nazwie "Splash". Następnie wrzucasz do niego obrazki nazwane kolejno Splash1, Splash2, itd. |