![]() |
|
Terion.pl - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Terion.pl (/Thread-Terion-pl) |
Terion.pl - drims - 21-01-14 16:21 Witam, tworzę powoli grę online Terion.pl, MMORPG online, real-time itd. W grze będą 3 profesje: wojownik, łowca, czarodziej. Planuje fabułę nieliniową. Silnik gry mniej więcej jest zrobiony, lecz nie mogę go ukończyć... ponieważ potrzebuje map, DLATEGO piszę tego posta. SZUKAM osoby, która by mnie wsparła swoją KREATYWNOŚCIĄ i stworzyła dla mnie kilka mapek, mapek opartych na titlesetach zebranych przez zemnie (starałem się wykorzystać materiały darmowe, popytałem kilka osób czy mogę użyć ich materiałów, za kilka z nich zapłaciłem) w zamian osoba może liczyć na wymienienie jej imienia i nazwiska w autorach gry oraz specjalną rangę w grze. Jeżeli chcesz wziąć udział w tym przedsięwzięciu napisz: admin@terion.pl Najlepiej jak byś dał próbki swoich mapek. Uwaga, mam kilka wymagań. - osoba musi być rozgarnięta, nie będę podawał progu wieku, bo wiek nie idzie z rozumem; - osoba musi potrafić słuchać i być kreatywna, ja ustalam wytyczne związane z mapką (co mam się na niej znajdować); - sporo chęci i czasu; Pytania ? Kierujcie również na email. RE: Terion.pl - helio108 - 21-01-14 16:27 A w czym te mapy? RE: Terion.pl - drims - 21-01-14 16:32 RPG maker VX/RPG maker VXace nie wiem czym się to różni. No i wymagana jest obsługa SwapXT. RE: Terion.pl - helio108 - 21-01-14 16:35 Sorry ale nie mam bladego pojęcia o co chodzi z SwapXT więc jednak chyba nie pomogę. RE: Terion.pl - drims - 21-01-14 16:38 Może to Ci rozjaśni umysł: http://www.rpgmakervx.net/index.php?showtopic=33958 RE: Terion.pl - helio108 - 21-01-14 16:41 Dalej zabardzo nie ogarniam co to robi :P Ale z tego co widze to to jest na vx a nie na vx ace RE: Terion.pl - drims - 21-01-14 16:44 To umożliwia korzystanie z kilkunastu, kilkaset setów w jednym czasie. RE: Terion.pl - helio108 - 21-01-14 16:47 A no faktycznie. Spoko. To mogę coś pomóc. Ja to szybko ogarnę. |