![]() |
|
Neverwinter Nights - Mody - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Neverwinter Nights - Mody (/Thread-Neverwinter-Nights-Mody) Strony: 1 2 |
Neverwinter Nights - Mody - Aki Stratego - 27-01-14 19:10 Witam, jakoż, że skończyłem kompletować mody do poczciwego NWN, to postanowiłem je udostępnić. W skład wchodzą: - wszystkie oficjalne i nieoficjalne łatki - poprawki graficzne - rozszerzenia klas, ras, atutów i magii - dodatkowe moduły - dodatkowe przedmioty/zawartość - kilka dodatkowych modułów PL i ENG Wszystko w ładnie opisanej paczce: Download Do ściągnięcia na torrencie. Rdzeń modu (jako całości) jest cały czas przeze mnie tłumaczony na język polski. RE: Neverwinter Nights - Mody - X-Tech - 05-02-14 23:27 nIGDY W TO nie grałem. W dwójkę zaczeli grać kiedyś kumple na lanie, ale nie dołączyłem. Warto to na dzieńdobry instalować z podstawową wersja ? RE: Neverwinter Nights - Mody - Amelanduil - 06-02-14 15:06 Dwójki się nie tykaj, jedynkę za to jak najbardziej polecam, X-Tech. RE: Neverwinter Nights - Mody - Aki Stratego - 06-02-14 18:03 Mody nie zmieniaja w zaden sposob fabuly, rozszerzaja tylko roznorodnosc i mozliwosci kreowania postaci. NWN 2 po odpowiednich modyfikacjach daje rade. Jest o niebo lepsza od nowego Neverwinter, z którego zrobili MMO. No i jest zbudowana w oparciu o wersje 3.5 D&D czyli wg. mnie najbardziej zbalansowana i rozbudowana edycje. RE: Neverwinter Nights - Mody - Amelanduil - 06-02-14 19:48 Aki Stratego napisał(a):Jest o niebo lepsza od nowego NeverwinterTo nowe Neverwinter to nawet nie było robienie chyba przez tych samych ludzi? RE: Neverwinter Nights - Mody - Aki Stratego - 06-02-14 19:54 Nie wnikam, zagrałem chwile, zeżygałem się na monitor i usunąłem spychając ta stertę przypadkowych bitów i bajtów w otchłań zer. Żerują na marce. Zero systemu, nieco lore a reszta standardowe MMO jakich pierdyliard na świecie. ps. na dodatek mikroplatnosci RE: Neverwinter Nights - Mody - X-Tech - 14-02-14 15:18 (06-02-14 15:06)Amelanduil napisał(a): Dwójki się nie tykaj, jedynkę za to jak najbardziej polecam, X-Tech. Takie same rady miałem od Ekharta w przypadku IGI 2. Zacząłem grać napisał mi, żeby rzucić dwójke i grać w IGI 1, bo jedynka lepsza okazało się, że cały system jest okrojony i nie dorównuje dwójce nie dałem rady nawet 10 minut gra była tak skaszaniona. Podejrzewam, że z NN2 może być podobnie. RE: Neverwinter Nights - Mody - Aki Stratego - 16-02-14 08:06 Roznica miedzy 1 i 2 to zastosowana edycja D&D (3.0 i 3.5), które same w sobie różnią się nieco mechanicznie. I chociaż rdzeń pozostaje taki sam, to działanienia niektórych atutów, czarów, ras i klas może być nieco inne. Zasadniczo 2 jest o tyle traktowana jako ta gorsza ze względu na "cukierkowy" klimat. Pierwsza część mimo nieszczególnej jak na dzisiejsze czasy oprawy trzyma mroczną i przejmującą atmosfere. Jęki, krzyki ludzi, niepokojące odgłosy. Jest moc. Znam kilka fajnych modułów nawet, które są pierwszorzędnymi horrorami (np Surviving Horror 1 & 2). Dwojka jest baardziej kolorowa, sciezka dzwiekowa i muzyczna to zrzynka 1 do 1 z pierwszej cześci. Fani chcieli czegoś wiecej, wiecej contentu i tego epic-dark fantasy (choc D&D to nie jest takie 100% dark) RE: Neverwinter Nights - Mody - X-Tech - 16-02-14 15:27 Okej potrzebuje seedów chcę w to grać ! RE: Neverwinter Nights - Mody - Aki Stratego - 16-02-14 18:43 Zapomnialem dodac, potrzebne sa oba dodatki Shadows of the Undertide i Hordes of the Undark |