[VXAce] Rytuał Krwawego Księżyca - Wersja do druku
Ultima Forum
[VXAce] Rytuał Krwawego Księżyca - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier)
+--- Wątek: [VXAce] Rytuał Krwawego Księżyca (/Thread-VXAce-Rytua%C5%82-Krwawego-Ksi%C4%99%C5%BCyca)

Strony: 1 2 3

Rytuał Krwawego Księżyca - Cyklop - 07-05-13 10:39

Cześć
Tak pomyślałem sobie, że wystawię w końcu grę konkursową z zeszłorocznego Ultima Tournament.

Fabuła opowiada o wydarzeniach na Ultimie związanych z pradawnym rytuałem. Fabuła jest mocno liniowa, rozpoznawalni scenowicze raczej nie grzeszą poczuciem humoru, atmosfera zagęszcza się w miarę upływu czasu. Jest to mój pierwszy projekt i dobrze mi z tym wink W każdym razie byłbym ciekaw waszych opinii.
Pozdrawiam
Cyklop

Screeny:
Spoiler: (Otwórz)
Pobierz

PS:
W razie jakiś problemów, wykrytych błędów piszcie w temacie, dziękuję.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Draken - 07-05-13 11:58

Heh, z przyjemnością przejdę to jeszcze raz :kiti:
Szkoda, że RPU został zabity razz

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Crashykk - 07-05-13 12:15

Ogólnie gry konkursowe są dostępne w tym temacie http://forum.ultimateam.pl/showthread.php?tid=1&pid=1#pid1, więc nie musiałeś jej dodawać ^^

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Cyklop - 07-05-13 12:41

No niby nie musiałem, ale miałem taką nieodpartą potrzebę i uległem wink
Poza tym niby gry konkursowe mają swój dział, to i tak mało osób o nim wie. Z resztą tam dział jest zamknięty i nie można komentować :-? Co innego tutaj.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Malian - 07-05-13 22:55

Ja trollem. <3
Nie zapomnę mojej osoby w Twoim oku, Cyklopie. ;)
Świetnie to zrobiłeś. ^^
Oby więcej gier z takim poczuciem humoru. :D

PS. Również pochwalę się, że to mój pierwszy post. :roll:

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Rave - 08-05-13 12:31

Po rozmowie z Sae gra się zawiesza.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - X-Tech - 08-05-13 12:57

To jest nieporozumienie. Gry konkursowe powinny być w temacie z grami konkursowymi. Gry robione w pospiechu w tydzień lub dwa na jakieś konkursy nie mogą się równać z pełniakami tworzonymi z pasji nie liczcie, że ja takie gry pochwalę w pełniakah. Są dobre na czas trwania konkursu i jaki wspominka, ale później każdy o nich zapomina dlatego najlepiej jak ktoś wyżej napisał posegregować je wg. konkursów i w dziale z konkursami dać opcje ich komentowania...Nie zostaną zapomniane, a i nie będą zaśmiecać działu z większymi projektami, na które autorzy poświęcili więcej czasu.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Draken - 08-05-13 16:20

Rave, to był wtedy częsty problem bo Cyklop zapomniał coś tam zmienić, i trzeba z nią porozmawiać tak jakby od prawej a nie od dołu (albo na odwrót, nie pamiętam)

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Cyklop - 08-05-13 18:06

X-Tech napisał(a):nie liczcie, że ja takie gry pochwalę w pełniakah
Twoje zdanie to mnie tutaj najmniej interesuje.

Rave napisał(a):Po rozmowie z Sae gra się zawiesza.
Przepraszam za to. Jak już wspomniał Draken rzeczywiście userzy mieli z tym problem. Przy rozmowie SaE należy stanąć od dołu.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Rave - 08-05-13 20:35

No ja właśnie do bałwana od dołu podszedłem. Może byś wypuścił fixa?