![]() |
[VXAce] Rytuał Krwawego Księżyca - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VXAce] Rytuał Krwawego Księżyca (/Thread-VXAce-Rytua%C5%82-Krwawego-Ksi%C4%99%C5%BCyca) |
Rytuał Krwawego Księżyca - Cyklop - 07-05-13 10:39 Cześć Tak pomyślałem sobie, że wystawię w końcu grę konkursową z zeszłorocznego Ultima Tournament. Fabuła opowiada o wydarzeniach na Ultimie związanych z pradawnym rytuałem. Fabuła jest mocno liniowa, rozpoznawalni scenowicze raczej nie grzeszą poczuciem humoru, atmosfera zagęszcza się w miarę upływu czasu. Jest to mój pierwszy projekt i dobrze mi z tym ![]() Pozdrawiam Cyklop Screeny: Spoiler: (Otwórz) PS: W razie jakiś problemów, wykrytych błędów piszcie w temacie, dziękuję. RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Draken - 07-05-13 11:58 Heh, z przyjemnością przejdę to jeszcze raz ![]() Szkoda, że RPU został zabity ![]() RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Crashykk - 07-05-13 12:15 Ogólnie gry konkursowe są dostępne w tym temacie http://forum.ultimateam.pl/showthread.php?tid=1&pid=1#pid1, więc nie musiałeś jej dodawać ^^ RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Cyklop - 07-05-13 12:41 No niby nie musiałem, ale miałem taką nieodpartą potrzebę i uległem ![]() Poza tym niby gry konkursowe mają swój dział, to i tak mało osób o nim wie. Z resztą tam dział jest zamknięty i nie można komentować ![]() RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Malian - 07-05-13 22:55 Ja trollem. <3 Nie zapomnę mojej osoby w Twoim oku, Cyklopie. ;) Świetnie to zrobiłeś. ^^ Oby więcej gier z takim poczuciem humoru. :D PS. Również pochwalę się, że to mój pierwszy post. ![]() RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Rave - 08-05-13 12:31 Po rozmowie z Sae gra się zawiesza. RE: Rytuał Krwawego Księżyca - X-Tech - 08-05-13 12:57 To jest nieporozumienie. Gry konkursowe powinny być w temacie z grami konkursowymi. Gry robione w pospiechu w tydzień lub dwa na jakieś konkursy nie mogą się równać z pełniakami tworzonymi z pasji nie liczcie, że ja takie gry pochwalę w pełniakah. Są dobre na czas trwania konkursu i jaki wspominka, ale później każdy o nich zapomina dlatego najlepiej jak ktoś wyżej napisał posegregować je wg. konkursów i w dziale z konkursami dać opcje ich komentowania...Nie zostaną zapomniane, a i nie będą zaśmiecać działu z większymi projektami, na które autorzy poświęcili więcej czasu. RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Draken - 08-05-13 16:20 Rave, to był wtedy częsty problem bo Cyklop zapomniał coś tam zmienić, i trzeba z nią porozmawiać tak jakby od prawej a nie od dołu (albo na odwrót, nie pamiętam) RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Cyklop - 08-05-13 18:06 X-Tech napisał(a):nie liczcie, że ja takie gry pochwalę w pełniakahTwoje zdanie to mnie tutaj najmniej interesuje. Rave napisał(a):Po rozmowie z Sae gra się zawiesza.Przepraszam za to. Jak już wspomniał Draken rzeczywiście userzy mieli z tym problem. Przy rozmowie SaE należy stanąć od dołu. RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Rave - 08-05-13 20:35 No ja właśnie do bałwana od dołu podszedłem. Może byś wypuścił fixa? |