![]() |
|
[VXAce] Materiały stylizowane na XVII wiek - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VXAce] Materiały stylizowane na XVII wiek (/Thread-VXAce-Materia%C5%82y-stylizowane-na-XVII-wiek) |
Materiały stylizowane na XVII wiek - MrDawnok - 07-05-13 16:33 Witam! Byłbym wdzięczny gdyby użytkownicy forum w miarę możliwości podrzucali mi różne materiały do RMVX/RMVXA związane z epoką Oświecenia, bardzo zależy mi na zasobach odwołujących się do walki o niepodległość i powstania stanów zjednoczonych(jak pierwsza flaga zjednoczonych koloni). Osobiście także szukam takowych materiałów lecz jest to żmudny proces dlatego postanowiłem poprosić was o pomoc. RE: Materiały stylizowane na XVII wiek - helio108 - 23-12-13 20:47 Większość grafik pasuje do tej epoki. Zawsze jest wbudowany generator w VX ACE RE: Materiały stylizowane na XVII wiek - Multi0 - 23-12-13 22:13 Do makera 2003 jest tego multum, jednak do ACE to nie spotkałem, jeśli to nie problem zmień makera =) |