![]() |
|
Jesteś hardkorem? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Jesteś hardkorem? (/Thread-Jeste%C5%9B-hardkorem) Strony: 1 2 |
Jesteś hardkorem? - Rave - 17-02-14 20:43 http://www.bossesforever.com/ Początkowe poziomy może nie są zbyt trudne, ale na późniejszych tak boss spamuje atakami, że klękajcie narody. Jak na razie doszedłem najdalej do 7 bossa. Dodatkowo boss uczy się na błędach, które ataki działają na gracza, więc poziom trudności naprawdę skacze. RE: Jesteś hardkorem? - ralfek123456 - 18-02-14 20:26 później troche nudne ale fajne... RE: Jesteś hardkorem? - Rave - 18-02-14 23:41 Nudne? Boss się ciągle uczy, co mnie parę razy rzuciło na kolana i wydaje się, że zapisuje wszystkie poprzednie przejścia, bo z każdą nową grą jest coraz trudniej. RE: Jesteś hardkorem? - ralfek123456 - 19-02-14 00:03 Mnie po prostu potem nuży gdybyś ty wiedział ile ja takich gierek na gamboy i nintendo 3-ds grałem.......... To dla ciebie też by było to nudne.......... Może gdybym nie grał wcześnie na gamboy to by mnie wciągneło....... Chociaż faktycznie trudne.... PS:Daleko nie doszedłem nie chciało mi się.... RE: Jesteś hardkorem? - Rave - 19-02-14 01:32 Przyznaj się, zwyczajnie nie dajesz rady i tyle. To jest normalny bullethell i trzeba się naprawdę skupić, żeby nie dednąć. Niektórym po prostu to nie wychodzi i się zasłaniają "jakich to gier nie przeszli". RE: Jesteś hardkorem? - ralfek123456 - 19-02-14 12:16 ej ale ja niepowiedziałem że mi dobrze idzie!!!!! po za tym "Jakich to gier nie przeszli: Ta gra jest trudna bardzo wygrałem wiele trudnych gier. To nie było tak jak myślisz....bardzo dużo razy zginełem..... ale jak np grałem w devil may cry 3 na kompie to po śmierci chciało mi się grać i próbować jeszcze raz....grałem na najtrudniejszym....ponieważ lubie wyzwania.... TO BYŁ TYLKO PRZYKŁAD. Najzwyczajniej w świecie gdy ginę nie chce mi się już grać..... Pewnie sobie teraz pomyślisz "Poddaje się bo przegrywa nie radzi sobie" Bardzo lubię wyzwania......może jeszcze kiedyś zagram. RE: Jesteś hardkorem? - noruj - 19-02-14 21:37 Dotarłem do 4 bossa. Nudne i trudne. niżej: ???? RE: Jesteś hardkorem? - ralfek123456 - 19-02-14 22:02 NORUJ WRÓCIŁ!? RE: Jesteś hardkorem? - Rave - 21-02-14 10:24 Tak, Noruj. Ta gra jest "nudna". Tak samo jak Megaman jest "nudny". RE: Jesteś hardkorem? - Kensei - 21-02-14 10:34 Przy drugim podejściu dobiłem to 12stego bossa klonowanie... miny na całą mapkę... dash i tarcza pod tyłkiem |