![]() |
|
Złote Myśli (Gry Kocham) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Złote Myśli (Gry Kocham) (/Thread-Z%C5%82ote-My%C5%9Bli-Gry-Kocham) Strony: 1 2 |
Złote Myśli (Gry Kocham) - X-Tech - 21-02-14 04:09 Kocham Unreal Tournament, ale nie grałem w to ponad pół roku, bo robi wodę z mózgu i uzależnia XD Kocham gry na makera, ale jest ich tak dużo, że nie wiem w które grać. XD Moje pomysły na gry w makerze to arcydzieła. Kocham. Nie wiem na którym się skupić XD RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - ADI - 21-02-14 14:11 Sorry że spytam, ale jaki cel ma ten wątek? :D RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - X-Tech - 21-02-14 15:21 Wyrażania swojej miłości do gier I ICH TWORZENIA XD RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - Negatin - 21-02-14 23:25 To ja powiem że kocham serie "Teken" ale ostatnio grałem jakieś 1,5 roku temu xD Uwielbiam serie 'Diablo" Wielbie FPS'y RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - Zvarr - 22-02-14 08:10 A ja uwielbiam "Gothica" - 1,2,2nk Czasem pogrzmocę sobie w "Tomb Raider" P.S. Negatin, czy nie pisze się przypadkiem "Tekken"? RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - ADI - 22-02-14 13:45 Tak więc... Także uwielbiam "Gothic'a" A oprócz tego też gram sb w "Tomb Raider", "Diablo II", "Heroes of Might and Magic III", "Vice City" XD W "Minecraft'a" popierdzielam, "TrackManie" "Pokemon" I Cała reszta - Te stare dobre gierki z GBA, NES-a itp. nigdy mnie nie znudzą! Nie zapomnijmy o grach w których rozwalamy Zombie - KOCHAM! :P Np. "Sniper Elite: Nazi Zombie" PS. @Zvarr & Negatin : Tak. Piszę się Tekken. EDIT: No dobra... Mój problem polega na tym iż "zakochałem" się w wyżej wymienionym tytule: "Sniper Elite: Nazi Zombie" Otóż grałem w to raz u znajomego. Przesiedziałem długo przy tej grze. XD No ale jak się dowiedziałem jakie to ma wymagania i ile kosztuje - ZAŁAMKA! Mój sprzęt z przed 7 lat nie pociągnie a na chwilę obecną nie stać mnie na nowy, a na późniejszą podejrzewam iż też... :/ RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - X-Tech - 22-02-14 14:00 Tu wymieniamy gry, które kochamy, a nie uwielbiamy I TO MA BYĆ NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ ! Edytujcie posty, bo spam XD RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - helio108 - 22-02-14 14:43 Ja kocham MC, HOMM III oraz Company of heroes I oraz II RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - X-Tech - 22-02-14 15:14 to ma być niespełniona miłość. Spam ! RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - Athanor - 22-02-14 16:09 (22-02-14 15:14)X-Tech napisał(a): to ma być niespełniona miłość. Spam !To ja kocham ciebię <3 Marzę o tobie całymi dniami i nocami ;** Niespełniona? chciałbym zagrać w wiedźmina a nie mogę :< |