[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - Wersja do druku
Ultima Forum
[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y)
+--- Wątek: [XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) (/Thread-XP-VX-VXAce-Pot%C4%99zna-paczka-Tileset%C3%B3w-SF-Futurystyczne)

Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - czomber4 - 26-02-14 00:20

SF FUTURE TILES MEGA PACK VOL.1 to zestaw Tilesetów zawierający materiały do tworzenia map w stylu SF, Science-Fiction, Futurystycznych.
Na zlecenie użytkownika X-Tech

Więcej grafik w paczce. Nie wiem dlaczego ale mam ciągły problem z wgrywaniem większych tilesetów i plików na strone.
http://rpgmaker.eu/sf-future-tiles-mega-pack-vol-1/

RE: Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - Negatin - 26-02-14 00:23

zaraz zasse :) a następnie opiszę.
EDIT: Jednak nie zasse :( wrzuć na mediafire bo te wszystkie stronki mają ograniczenia transferu itp :(

RE: Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - Ermi - 26-02-14 00:25

Dzięki Ci!

RE: Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - czomber4 - 26-02-14 00:33

Mam nadzieje, że się przyda w Tauron'ie :) Jak dam rade to jutro ci wrzuce mega packi z charsetami, objektami SF pod taurona specjalnie.

RE: Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - Perssin - 26-02-14 17:32

Super! Miałem wcześniej trochę z tych grafik, ale teraz okazuje się, że nie będę musiał nawet tworzyć swoich - te wystarczą i jest ich nawet za dużo! Co prawda niektóre marne, ale większość z nich na pewno użyję w jednym z planowanych projektów, dzięki!

RE: Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - X-Tech - 08-06-14 13:34

Jak to pobrać ? Download chce mi pozwolić pobrać dopiero kiedy pozwole 6ciu różnym firmom spamować mi fona reklamami. To jest chore.

RE: Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - Athanor - 08-06-14 15:37

(08-06-14 13:34)X-Tech napisał(a):  Jak to pobrać ? Download chce mi pozwolić pobrać dopiero kiedy pozwole 6ciu różnym firmom spamować mi fona reklamami. To jest chore.
PPM -> Pokaż obrazek -> PPM -> Zapisz obrazek jako.
Nie ma innego sposobu jak te przykładowe ściągać. Chyba zapomniałeś że czomber oszukał i je zablokował. Kilka z paczek się zachowało u mnie.

RE: Potęzna paczka Tilesetów (SF/Futurystyczne)) - X-Tech - 08-06-14 16:59

To może niech każdy udostępni te paczki i zrobimy jedną dużą do pobrania.
xd