![]() |
|
karta graficzna amd - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: karta graficzna amd (/Thread-karta-graficzna-amd) |
karta graficzna amd - Megaeloelo - 26-02-14 18:54 Mam kartę AMD Radeon 4000 HD zaaktualizowałem ją i mi catalyst control center się nie odpala i wyświetla komunikat : Nie znaleziono CLI compatnicl czy jakoś tak noi co mam z tym robić bo ten program jest mi potrzebny ? RE: karta graficzna amd - kanumerki - 26-02-14 19:38 Masz zainstalowany .NET Framework? Też mam Catalyst i bez .net framework mi nie działał. CLI - Common Language Infrastructure RE: karta graficzna amd - Rave - 26-02-14 23:23 No i przede wszystkim - karta AMD??? WTF?! Od dawna wiadomo, że nVidia lepsza, karty nVidii wygrywają z kartami amd (o ile obie mają ten sam przedział cenowy, oczywiście najgorsza karta nV zawsze przegra z najlepszą kartą AMD) w prawie każdym benchmarku (oprócz tych "sponsorowanych" przez AMD). No chyba że rodzice ci kupili/dostałeś w spadku po dziadku, wtedy to mogę jeszcze zrozumieć. Ale jak sam składałeś tego kompa/wybierałeś w sklepie, to drogi kolego jesteś N00BEM. RE: karta graficzna amd - Megaeloelo - 27-02-14 18:37 kurde ja mam tego kompa od 5 lat i zadnych czesci nie zmienialem RE: karta graficzna amd - Adrapnikram - 27-02-14 18:42 Mój komp ma 11 latek i tylko raz zmieniałem kartę graficzną gwarancja na 5 lat ale trzeszczy jak odkurzacz |