[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - Wersja do druku
Ultima Forum
[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y)
+--- Wątek: [XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) (/Thread-XP-VX-VXAce-Pot%C4%99zna-paczka-Tileset%C3%B3w-Jaskinie-podziemia-piwnice)

Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - czomber4 - 26-02-14 22:44

Kolejna paczka z pierwszej serii mega packs. Tym razem mam dla was CAVES AND UNDERGROUNDS Mega Pack Vol.1 wielka paczka z tilesetami do tworzenia różnego rodzaju lokacji podziemnych, jaskiń itp. znajdzie się też coś dla piwnic oraz innych tego typu map.

http://rpgmaker.eu/caves-and-undergrounds-mega-pack-vol-1/

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - Ermi - 26-02-14 23:10

A co z paczką dla Taurona?:D

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - czomber4 - 26-02-14 23:16

Będzie XD Najpóźniej w weekend. W tygodniu jest ciężko pracować nad stroną z powodu braku czasu (prace itp). A poszukujesz czegoś konkretnego ? Albo ogólnie zasobów tematycznie związanych z SF typu charsety robotów itd ?

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - Ermi - 26-02-14 23:17

Ogólnie tematycznych:D Najbardziej jednak interesują mnie statki kosmiczne, mam ich tylko 4 i to bardzo podobne do siebie

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - czomber4 - 26-02-14 23:23

mógłbyś zuploadować przynajmniej jeden ? Troche by mi to rozjaśniło jakiego rodzaju statki mogą to być.

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - Ermi - 26-02-14 23:30

Każdego:D Od maleńkich ścigaczy do pancerników, o ile te drugie istnieją jako charsety:P

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - czomber4 - 28-02-14 00:05

Właśnie pracuje nad twoją paczką z różnymi grafikami statków kosmicznych troche robotów itp. Narazie mam 242 pliki jak dobrze pójdzie to jutro albo najpozniej w sobote wrzuce mega pake na stronke.

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Jaskinie, podziemia, piwnice) - Ermi - 28-02-14 00:34

Dziękuje bardzo:)