![]() |
|
[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) (/Thread-XP-VX-VXAce-Pot%C4%99zna-paczka-Grafik-Statki-kosmiczne-Pojazdy-SF-itp) Strony: 1 2 |
Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - czomber4 - 28-02-14 21:34 Mega paka stworzona na specjalne zlecenie użytkownika Ermi SPACESHIPS MEGA PACK VOL.1 to zestaw zawierający materiały tematycznie związane z SF (statki kosmiczne, pojazdy, troche robotów z racji tego, że będę robił osobny mega pack z robotami). Paczka jest dosyć spora. Mam nadzieję, że któreś materiały się komuś przydadzą. http://rpgmaker.eu/spaceships-mega-pack-vol-1/ RE: Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - Adrapnikram - 28-02-14 21:59 Jak zwykle świetna robota, a stronka rozwija się w zawrotnym tempie :) P.S.Mamy ponad 1000 wątków yeahbunny! RE: Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - czomber4 - 28-02-14 22:13 Dzięki i gratulacje dla wszystkich forumowiczów ! :) RE: Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - Hubertov - 28-02-14 22:52 Pobrałem. Wrzucasz dużo materiałów :) Świetna robota! RE: Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - czomber4 - 28-02-14 22:57 Jak coś to zgłaszać zamówienia. Staram się realizować zamówienia zgłoszone przez użytkowników jako pierwsze. RE: Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - Rave - 01-03-14 00:56 Czomber, pisałem ci już na PM, ale na boga, ogarnij się jakoś z tymi hostingami. Daj na jakieś normalne które nie wymagają czekania 5 godzin aby pobrać paczkę. Mediafire, zippyshare, Mega.co.nz to tylko niektóre dobre hostingi plikowe. RE: Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - Ermi - 01-03-14 02:10 Czeka mnie dużo edycji:p dzięki wielkie! RE: Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - czomber4 - 01-03-14 20:11 No problem. Co do hostingów to niestety inne nie wchodzą w grę z racji tego, że na tych mam wykupione konta premium oraz podpisane programy partnerskie. Oczekiwanie na pobranie nie jest chyba tak straszne z racji tego, że macie kilka źródeł pobierania, drugą sprawą jest to, że pobieranie moich plików nic nikogo nie kosztuje a te 60sek to chyba nie koniec świata. Jak komuś bardzo zależy by pobrać wszystkie paczki na raz i bez czekania z maksymalną prędkościa to zawsze może np. kupić sobie konto premium na takim catshare za pomocą SMS 5zł na 3dni i bez problemu pobierze całą zawartość strony w ciągu jednego dnia. RE: Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - Viuu - 01-03-14 20:37 Srsly? Skoro istnieją hostingi zrobione dobrze (bez limitów), to dlaczego z nich nie skorzystać? Wydaje mi się, że strona ma być wygodna dla nas, nie dla ciebie -.- RE: Potęzna paczka Grafik (Statki kosmiczne, Pojazdy SF itp) - Hobar - 23-10-14 09:15 Zmień hosting bo nie można skorzystać z tego ;( |