![]() |
|
Pokażmy się! - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Pokażmy się! (/Thread-Poka%C5%BCmy-si%C4%99) |
Pokażmy się! - Crashykk - 09-05-13 23:45 Dość długi czas odwiedzam "to" forum, jednakże ani razu nie widziałem, aby powstał takowy temat. Często siedząc przed komputerem i konwersując z Malianem, Yorkiem, Amelem i resztą zastanawiałem się jak mogą wyglądać osoby rozpoznawalne na stronie, dlatego też postanowiłem założyć ten temat. Jeżeli macie choć trochę odwagi i nie boicie się swojego wyglądu, to dodajcie zdjęcie! Pokażmy się! W takim razie ja dodam swoje zdjęcia jako pierwszy: Spoiler: (Otwórz) RE: Pokażmy się! - Diablo - 09-05-13 23:53 Bez bicia sie przyznam ze mam prawie 15 lat :p Spoiler: (Otwórz) RE: Pokażmy się! - Multi0 - 10-05-13 00:21 CrasheR Jakiś kabel wystaje ci z głowy *o* Zaraz ja pokażę się XDD RE: Pokażmy się! - Kable - 10-05-13 11:07 A co mi tam szkodzi ;_; Miejcie i drżyjcie! Spoiler: (Otwórz) RE: Pokażmy się! - Draken - 10-05-13 14:19 Ja myślałem, że Kabel wygląda tak jak CrasheR, albo inny hipster Pewnie na maturę, co nie? Ja dodam, jak Amel doda RE: Pokażmy się! - Crashykk - 10-05-13 15:26 Rahim napisał(a):CrasheR Jakiś kabel wystaje ci z głowy *o* Zaraz ja pokażę się XDDSłuchawka. Kilka ładnych godzin minęło. Sir. Rahim najwidoczniej wstydzi się swojego wyglądu ^^ Draken napisał(a):Ja myślałem, że Kabel wygląda tak jak CrasheR, albo inny hipsterAż tak dziwnie wyglądam? xd Draken napisał(a):Ja dodam, jak Amel dodaNie ma tak ^^ Jeżeli jesteś ciekaw jak wyglądają inni pokaż się jako pierwszy :D Dziękuję osobom, które dodały, bądź dodadzą swoje zdjęcie. ^~^ RE: Pokażmy się! - Kable - 10-05-13 15:50 Draken napisał(a):Ja myślałem, że Kabel wygląda tak jak CrasheR, albo inny hipster razz Sam jesteś Hipster :I. I nie to nie matura, tylko przed ślubem (nie moim oczywiście, jestem zbyt młody ;_;) :D. CrasheR napisał(a):Aż tak dziwnie wyglądam? xd Tak xd RE: Pokażmy się! - Diablo - 10-05-13 15:54 Bo jak jesteś głodny to zaczynasz strasznie gwiazdożyć XD RE: Pokażmy się! - Crashykk - 10-05-13 15:57 Diablo napisał(a):Bo jak jesteś głodny to zaczynasz strasznie gwiazdożyć XDOk Czekamy na więcej zdjęć! :D RE: Pokażmy się! - Diablo - 10-05-13 16:08 Nie no żartuję. Wg mnie normalnie wyglądasz. No... przynajmniej normalniej ode mnie xD |