![]() |
|
[VX] Karcianka - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Karcianka (/Thread-VX-Karcianka) |
Karcianka - Radicor - 16-03-14 23:13 Hej! Niedawno zacząłem przygodę z Markerem i mam mały problem. Znalazłem w internetach informację o tym, że za pomocą zdarzeń da się zrobić grę w kart, ale za Chiny nie wiem jak to zrobić. Więc jeśli ktoś zechciałby mi to wytłumaczyć będę wdzięczny. Opcjonalnie jakiś skrypt. Warto dodać, że kart są podstawą mojej gry. //Mam nadzieję, że w dobrym dziale umieściłem temat.:d Jeśli taki temat już był, to przepraszam :/ RE: Karcianka - ADI - 17-03-14 14:00 Ale w jakim sensie chcesz zrobić gre w karty ?? Jest jedna (chyba jedna - no przynajmniej Ja znam jedną) makerówka dotycząca kart - Manga Carta. Ale autor sam stworzył cały system (na eventach) tejże gry. Więc myślę że jeśli chcesz coś takiego w swym projekcie, będziesz musiał sam coś wymyślić XD RE: Karcianka - Radicor - 17-03-14 18:34 Chyba się za bardzo pospieszyłem zakładając temat :D W internecie znalazłem jakiś skrypt na kart(jeśli się uda przetłumaczę i wrzucę, bo tutaj chyba takiego nie ma) i jak coś znajomy zaoferował pomoc. Więc przepraszam za zawracanie głowy RE: Karcianka - Adrapnikram - 17-03-14 20:14 A na jaką wersje jest ten skrypt możesz dać link? |