![]() |
|
Silnik Ren'py - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Silnik Ren'py (/Thread-Silnik-Ren-py) |
Silnik Ren'py - Negatin - 23-03-14 00:51 Witam od jakiegoś czasu 5 miesięcy bawię się silnikiem ren'py Ostatnio rozpocząłem prace nad grą komercyjną. Fabuła jest i wgl wszystko jest oprócz grafiki Za prace mogę wypłacić wynagrodzenie (oczywiście bez przesady). Potrzebne mi są tła oraz postacie. Tła muszą być w rozdzielczości 800x600 a postacie w rozdzielczości takiej aby mieściły się 2 na raz na ekranie np wys.550 szer.350 Każda postać musi mieć co najmniej 5 różnych wyrazów twarzy: -Normalny -radość -smutek -zaskoczenie -strach Tła jakie mi potrzebne to: -Pokój Japończyka w wieku ok. 16 lat -Klasa szkolna w Japońskim gimnazjum -domek jednorodzinny w Japonii -Park w Japonii -sushibar -Jakieś ulice itp. -Lasek -góry -sklep z odzieżą -supermarket -sklep warzywny -sad -ogród -domek na drzewie (z zewnątrz) -domek na drzewie (wewnątrz) -plaża i wiele innych o którym dowiecie się na pw. Mam nadzieje że zgłosi się parę osób RE: Silnik Ren'py - Sett - 24-03-14 23:58 Jeśli bym dokupił rysik to mogę robić tło.. RE: Silnik Ren'py - Negatin - 25-03-14 09:33 O wreszcie ktoś się zainteresował Sett było by naprawdę miło. P.S Ile kosztuje ten rysik bo może bym ci kupił ;-) RE: Silnik Ren'py - Szymkim213 - 30-04-14 18:14 Może podioł bym się tego ale do jakiego RPG Makera? [Czyli o wersje] RE: Silnik Ren'py - MrDawnok - 01-05-14 14:12 Visual Novel? Jeśli planujesz na tym zarobić(wnioskuje po "komercyjną") to raczej się rozczarujesz, nie jest to popularny typ gier na naszym(Zachodnim vel Europejskim) rynku growym, a już na pewno nie w Polsce. Choć możesz spróbować Good luck! RE: Silnik Ren'py - ADI - 01-05-14 23:53 Jakbyś bardziej opisał czego dokładniej oczekujesz... (rozchodzi się o postacie) Chodzi mi o to, jak ty sobie je wyobrażasz? Bo to Twoja wizja, każdy ma jakąś tam własną wyobraźnie itp. "styl mang" "potrzebne postacie" "5 różnych wyrazów twarzy" Czyli jak te postacie mają wyglądać? Opisz troszke bardziej, to się zobaczy czy będę w stanie XD |