![]() |
|
[Dowolny] Facesety - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny) +--- Wątek: [Dowolny] Facesety (/Thread-Dowolny-Facesety) |
Facesety - egzudus - 23-03-14 20:42 Chciałem się nie tyle pochwalić lecz zapytać czy facesety które zrobiłem są w miarę. Nie jestem biegły w grafice komputerowej, zrobiłem co mogłem żeby to chociaż jakoś wyglądało bo po prostu potrzebuje tego typu face do fabuły(Charsety robię w char makerze z VX Ace :D). Myślę, że nie jest źle ale cóż pytam Was czy jakoś to wygląda, a i jak mówiłem nie ma to być cudowne jak najbardziej nie, to ma być "grywalne" :). A i dodatkowo jedna z mapek takich specjalnie ledwo widocznych jeżeli chodzi o gameplay ale jak możecie też to powiedzcie co sądzicie o tym jak możecie. PS: Dialog ma być bez żadnej osoby po prostu zrobiłem w nim grafiki bo nie chciało mi się kombinować. -Screeny pochodzą z prac nad projektem: "Brandia Akt.I: Zagłada" Spoiler: (Otwórz) |