![]() |
|
Angielska ultima - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Angielska ultima (/Thread-Angielska-ultima) |
Angielska ultima - Rave - 12-04-14 01:40 ![]() Możliwe, że w innych miejscach również. RE: Angielska ultima - pepczakk - 12-04-14 14:46 Nie rozumiem o co ci chodzi xD RE: Angielska ultima - Rave - 12-04-14 16:02 To popatrz uważnie na obrazek. RE: Angielska ultima - Dawibex - 12-04-14 16:33 Chodzi o to, że w niektórych miejscach Ultima nie jest przetłumaczona. RE: Angielska ultima - pepczakk - 12-04-14 18:22 No i? RE: Angielska ultima - Amelanduil - 12-04-14 19:12 Jak się nie używa domyślnego stylu to nie ma do kogo mieć pretensji. Nie podoba się? Przełącz na domyślny, czyli taki jak w zamierzeniu administracji być powinien. RE: Angielska ultima - Rave - 12-04-14 21:53 I który ma oczo*** kolorystykę? Nie, dziękuję. Styl UltimaForum ze starej ultimy był dobry i czytelny, nie to pomarańczowe gówno co jest obecnie. PROTIP: Pomarańczowy na czarnym to ..::*złe*::.. połączenie. RE: Angielska ultima - Yoroiookami - 13-04-14 00:07 To mi bardziej przypomina brąz RE: Angielska ultima - Dragon Kamillo - 13-04-14 01:42 Rave jeszcze się nie przyzwyczaiłeś do takich błędów w normalnej skórce forum - ciekawe że nie drażni cię czarne tło ikonek XD. Mi też się nie podoba "domyślna" skórka forum - więc również siedzę na tej białej, ze starej ultimy ta była najgorsza, czemu akurat ją przeniesiono - nie wiem. RE: Angielska ultima - Ayene - 17-04-14 08:41 No tak :) Uruchamiając nowe forum, nie brałam w ogóle pod uwagę skórek inne niż UF. Stąd błędy. Jak znajdę czas (pewnie dopiero podczas lipcowego urlopu :P), to postaram się poprawić to brzydkie coś. |