Angielska ultima - Wersja do druku
Ultima Forum
Angielska ultima - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima)
+--- Dział: Forum (/Forum-Forum)
+--- Wątek: Angielska ultima (/Thread-Angielska-ultima)

Angielska ultima - Rave - 12-04-14 01:40

[Obrazek: L13oGUG.png]

Możliwe, że w innych miejscach również.

RE: Angielska ultima - pepczakk - 12-04-14 14:46

Nie rozumiem o co ci chodzi xD

RE: Angielska ultima - Rave - 12-04-14 16:02

To popatrz uważnie na obrazek.

RE: Angielska ultima - Dawibex - 12-04-14 16:33

Chodzi o to, że w niektórych miejscach Ultima nie jest przetłumaczona.

RE: Angielska ultima - pepczakk - 12-04-14 18:22

No i?

RE: Angielska ultima - Amelanduil - 12-04-14 19:12

Jak się nie używa domyślnego stylu to nie ma do kogo mieć pretensji. Nie podoba się? Przełącz na domyślny, czyli taki jak w zamierzeniu administracji być powinien.

RE: Angielska ultima - Rave - 12-04-14 21:53

I który ma oczo*** kolorystykę? Nie, dziękuję. Styl UltimaForum ze starej ultimy był dobry i czytelny, nie to pomarańczowe gówno co jest obecnie.

PROTIP: Pomarańczowy na czarnym to ..::*złe*::.. połączenie.

RE: Angielska ultima - Yoroiookami - 13-04-14 00:07

To mi bardziej przypomina brąz :co: a sam styl forum bardzo mi się podoba. Kwestia gustu, no. Chcę ci tylko zwrócić uwagę, że jesteś prawdopodobnie jedyną(albo jedną z kilku osób) które używają innej skórki i prośba o poprawę takiego nieznaczącego nic błędu wydaje się trochę...no...samolubna i bezsensowna. :ehe:

RE: Angielska ultima - Dragon Kamillo - 13-04-14 01:42

Rave jeszcze się nie przyzwyczaiłeś do takich błędów w normalnej skórce forum - ciekawe że nie drażni cię czarne tło ikonek XD.

Mi też się nie podoba "domyślna" skórka forum - więc również siedzę na tej białej, ze starej ultimy ta była najgorsza, czemu akurat ją przeniesiono - nie wiem.

RE: Angielska ultima - Ayene - 17-04-14 08:41

No tak :) Uruchamiając nowe forum, nie brałam w ogóle pod uwagę skórek inne niż UF. Stąd błędy. Jak znajdę czas (pewnie dopiero podczas lipcowego urlopu :P), to postaram się poprawić to brzydkie coś.