![]() |
|
[VX / VXAce] Pomocy... - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX / VXAce] Pomocy... (/Thread-VX-VXAce-Pomocy) |
Pomocy... - panciastekpl - 17-04-14 10:08 Witajcie mam problem jestem nowy w Rpg makerze vx ace i potrzebuje natchnienia niewiem czy to dobry pomysł aby moja gra miała w sobie fabułe o pewnej rodzinie która straciła ojca podczas sztormu na morzu a jego najstarszy syn postanowił go odnaleść więc dołączył do pewnej załogi.Lecz znowu rozpętał się sztorm i zniszczył statek jego syn znalazł się na wyspie się na wyspie śmierci w której każdy ginie. Czekam na waszą opinie.. RE: Pomocy... - Adrapnikram - 17-04-14 12:36 Mi się podoba pomysł z morzem... Może wyjść z tego fajniutkie intro jak sie postarasz tylko dobrze przemyśl fabułę na tej wyspie no chyba że chcesz zrobić horror. Wymyśl jakiś obóz czy cóś RE: Pomocy... - panciastekpl - 17-04-14 15:11 Dzięki a dasz mi jakiś obrazek dziennika pokładowego żeby było ciekawiej?I powiesz mi jak pisać na kolorowo w rpg makerze? RE: Pomocy... - Soul - 17-04-14 19:52 "\c[x]" To wpisujesz w wiadomości, aby pisać na kolorowo. Zamiast "x" wpisujesz liczbę od 0 do...chyba 20. RE: Pomocy... - Yotta - 17-04-14 21:21 (17-04-14 19:52)Soul napisał(a): Zamiast "x" wpisujesz liczbę od 0 do...chyba 20.Do 31. RE: Pomocy... - panciastekpl - 18-04-14 08:42 Dzięki all |