![]() |
|
Czemu na forum panuje komunizm? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Czemu na forum panuje komunizm? (/Thread-Czemu-na-forum-panuje-komunizm) Strony: 1 2 |
Czemu na forum panuje komunizm? - pepczakk - 18-04-14 08:41 Chodzi mi o to, że administracja nie słucha tego co mają do powiedzenia forumowicze i zawsze karze banami tych którzy powiedzą za dużo (czyli pewnie jestem następny). Rozumiem że były na forum jazdy z trollami ale taka niechęć do ludzi którzy tworzą tą stronę, znacząco niszczy odbiór forum. Zrobiłem posta o przywróceniu SB i nie dalej jak dzień później, temat został zamknięty i nawet nie dano się ludziom wypowiedzieć. Prosiłbym abyście coś pisali na ten temat, i radzę szybko bo zaraz i ten temat zapewne zostanie zamknięty, a ja się już z wami nie zobaczę :D RE: Czemu na forum panuje komunizm? - Laura - 18-04-14 09:55 Nie wiem o co ci chodzi. Ja na tym i na tym starszym forum zawsze mówiłam co mam na myśli i administracja mnie się nie czepiała. RE: Czemu na forum panuje komunizm? - Tarrou - 18-04-14 10:59 Chyba totalitaryzm raczej z tego co piszesz. Ja w sumie nie wiem, nowy jestem i z czymś takim się tu nie spotkałem. RE: Czemu na forum panuje komunizm? - ADI - 18-04-14 11:20 Dokładnie - to bardziej jak totalitaryzm. :P Wspomniałeś tu o SB, sporo już było tych pytań i próśb dotyczących przywrócenia. Więc faktycznie temat troszke już oklepany, więc nie ma sensu znów robić dyskusji. RE: Czemu na forum panuje komunizm? - X-Tech - 18-04-14 11:25 Jestem tym razem po twojej stronie i zgadzam się z tym co napisałeś. SB moim zdaniem byłby poparty przez większość osób. RE: Czemu na forum panuje komunizm? - ADI - 18-04-14 11:29 Ja także jestem za. Ale w temacie nie o to się rozchodzi (chyba?). XD RE: Czemu na forum panuje komunizm? - X-Tech - 18-04-14 12:11 O wrzuty na adminów ? Olewają sobie forum i znikają na długie miesiące XD RE: Czemu na forum panuje komunizm? - kanumerki - 18-04-14 12:43 Cytat:§23. Cenimy wolność słowa, ale z poszanowaniem godności. Nie należy obrażać lub wyśmiewać innych użytkowników; ich poglądów, osobliwego podejścia do tematu łącznie z wiekiem, płcią, zawodem, wyznaniem lub przynależnością narodową.Z tego punktu masz prawo powiedzieć wszystko, co nie obraża. Ale.. Cytat:§61. Moderatorzy mają prawo do przenoszenia lub zamykania wątków...moderatorzy mają większe prawa ;p RE: Czemu na forum panuje komunizm? - PaKiTos - 18-04-14 13:05 Fakt, ale i tak jest lepiej niż na starej ultimie. RE: Czemu na forum panuje komunizm? - Crashykk - 18-04-14 14:02 (18-04-14 12:43)kanumerki napisał(a):Cytat:§23. Cenimy wolność słowa, ale z poszanowaniem godności. Nie należy obrażać lub wyśmiewać innych użytkowników; ich poglądów, osobliwego podejścia do tematu łącznie z wiekiem, płcią, zawodem, wyznaniem lub przynależnością narodową.Z tego punktu masz prawo powiedzieć wszystko, co nie obraża. Ale.. Ja sam 3 razy dostalem bana za "wolnosc slowa", wiec na tym punkcie, to ja bym sie nie opieral ;3 Nie wiem czy pamietacie, ale chyba najlepszym przykladem bedzie pamietny sylwester podczas, ktorego to zostalo zbanowane lacznie chyba z 10 osob (Ja, Angius, Melvin, Feniks, Ness0 i tak dalej) xd |