![]() |
|
[Dowolny] Rangi na forum - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: [Dowolny] Rangi na forum (/Thread-Dowolny-Rangi-na-forum) Strony: 1 2 |
Rangi na forum - Tarrou - 22-04-14 08:31 Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć o co się rozchodzi z tymi rangami? Nie bardzo rozumiem:
RE: Rangi na forum - ADI - 22-04-14 08:41 Mają je osoby które dosłużyły się ich posiadania, poprzez działania przy makerze :P RE: Rangi na forum - Tarrou - 22-04-14 08:42 Czyli jak wstawię grę, dostanę range tak? RE: Rangi na forum - ADI - 22-04-14 08:49 No nie dokońca tak to działa xd Każdy może stworzyć gre... Wielu userów Ultimy, już stworzyło po kilka gierek, ale nie posiadają rangi. RE: Rangi na forum - Tarrou - 22-04-14 08:57 Czyli to co powiedziałeś nie ma sensu... Bo jedni dostają rangi a inni nie, czyli nie są za tworzenie gier... RE: Rangi na forum - Laura - 22-04-14 08:59 Wydaje mi się że dostaje je się za stworzenie gry z której zadowoleni są forumowicze ale mogę się mylić RE: Rangi na forum - ADI - 22-04-14 09:04 Chodzi o to, że mają je Ci którzy "siedzą" już w makerze troszke czasu i mają duży wkład na scenie makera. Wykazali się umiejętnościami etc. RE: Rangi na forum - Tarrou - 22-04-14 09:07 Ah, w takim razie już łapię Tylko według jakich kryteriów są one przydzielane? RE: Rangi na forum - Laura - 22-04-14 09:08 Zresztą to tylko znaczek to nie tak że go pożądam czy coś ja chce się tylko cieszyć z tworzenia gierek i będę jeszcze bardziej szczęśliwa kiedy forumowiczom przypadają one do gustu RE: Rangi na forum - Zvarr - 22-04-14 09:09 Tarrou, prefiks powinien być "bez prefiksu". Opcja "dowolny" dotyczy materiałów wykorzystywanych w makerze i pytań na jego temat. P.S. Adi ma racje |