![]() |
|
Jutjube$zy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Jutjube$zy (/Thread-Jutjube-zy) Strony: 1 2 |
Jutjube$zy - Zvarr - 23-04-14 20:40 Jak to jest u was? Bo mnie większość współczesnych youtuber'ów straszenie denerwuje. Widać, że stosują różne triki i specjalnie robią z siebie downa by zdobyć jak najwięcej publiczności. Publiczności składającej się z 9-12 latków. Jeszcze taki JJayJoker był w miarę normalny i sympatyczny. Ale np. Masterczułek ( sorka fani! ) co 2 sekundy głupkuje i robi wszystko, żeby przyciągnąć ludzi. To tylko moje zdanie, ale przyjrzyjcie się jego "Goat Simulatorom" itp. filmikom. Totalny brak luzu i zaangażowania!!!11!!!!1 P.S. Sorry fani! 2 RE: Jutjube$zy - Dawibex - 23-04-14 20:43 Ja osobiście nie śledzę "jutuberuf" i zdaje mi się, że nic na tym nie tracę xd RE: Jutjube$zy - Ermi - 23-04-14 20:43 Ja prawie w ogóle nie oglądam polskiego yt, tylko zagraniczne. RE: Jutjube$zy - Zvarr - 23-04-14 20:45 Racja, naszło mnie na takie zwierzenia słysząc dzisiejszą młodzież ( tak, tak ja też jestem młodzieżą :) ). I widząc inne 9-latki nagrywające "letspleje" i naśladując swoich idoli. A całość rzeczywiście wykopałem podczas nudy na youtube. RE: Jutjube$zy - ADI - 23-04-14 21:07 Taka prawda... Co jeden to lepszy.... Pajac xd chociaż Roja lubię bo znam* w realu xd *gadałem z nim kilka razy jak się było postrzelać :D RE: Jutjube$zy - Crashykk - 23-04-14 21:25 ![]() I wszystko w tym temacie :) RE: Jutjube$zy - Zvarr - 23-04-14 21:44 "Britisz pipul"? RE: Jutjube$zy - ADI - 23-04-14 21:59 hahahah... Pozostawie to bez komentarza... PS. Prawie mi się udało XD RE: Jutjube$zy - ThrashHD - 23-04-14 22:26 Szczerze? Na yt regularnie oglądam tylko 3 kanały (quaz9, arhn.eu oraz grasz24.org) ponieważ wszyscy inni są zwyczajnie żałośni, emanują prostymi żartami aby przybić młodych odbiorców to kompa, żenada... Gadam jak mój starszy, niedobrze.... RE: Jutjube$zy - Yoroiookami - 24-04-14 00:44 Pewdiepie ma praktycznie największy kanał na youtube, nie wiem co do niego macie. Nie odpowiada wam sposób w jaki komentuje? Przecież o to chodzi w Let's Play'ach. Ogląda je się tak naprawdę dla osób, które w nie grają. Pewdie jest głupkowaty, ale poprawia humor i podoba mi się jak lekko podchodzi do gier. Generalnie, gdy czytam niektóre wasze komentarze, odnoszę wrażenie że jesteście zazdrośni. |