![]() |
|
[XP] Chary pilnie potrzebne!!!! - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [XP] Chary pilnie potrzebne!!!! (/Thread-XP-Chary-pilnie-potrzebne) |
Chary pilnie potrzebne!!!! - masterball - 12-05-14 19:56 Siemka. Robie gre o pokemonach (tak jak pisze w sygnaturze) ale brakuje mi pare charów. Potrzebuje: -Rywala Asha (Gary'ego) -Misty -Jakiegoś samujraja (robie wg. anime) -Jessie i James z Zespołu R -Giovanniego -Siostre Joy -Oficer Jenny -Strój Asha z regionu Hoenn (mam z Kanto i Shinnoh) Bardzo bym prosił żeby były podobnie lub TAKIE SAME jak te w anime. Z góry dziękuje. RE: Chary pilnie potrzebne!!!! - Yoroiookami - 12-05-14 20:17 ![]() Wpisałem w google dosłownie "Gary pokemon rpg maker" RE: Chary pilnie potrzebne!!!! - masterball - 12-05-14 20:20 Wpisywałem ale były same do geme boya. RE: Chary pilnie potrzebne!!!! - Zvarr - 12-05-14 20:28 Jak już to do "Game Boy'a", bezpieczniej używać skrótu "GB". Po za tym problemem jest powycinanie interesujących Cię elementów? A tak na marginesie: Nigdy nie słyszałem o Game Boy'owym formacie sprite'ów. RE: Chary pilnie potrzebne!!!! - masterball - 13-05-14 15:00 A dałoby się zdobyć chara od Misty? RE: Chary pilnie potrzebne!!!! - masterball - 13-05-14 20:38 Proszę. Jak ktoś umie to było by miło gdyby zrobił Okej mam już Giovanniego,Siostre Joy i Oficer Jenny. Brakuje mi Misty, Samuraja, Jessie i Jamesa z Zespołu R Ok mam już Misty i Samuraja. Dziękuje wszystkim (szczególnie Yoroiookami). RE: Chary pilnie potrzebne!!!! - masterball - 23-05-14 20:12 Siemka to znowu ja. Potrzebuje teraz: -Officer Jenny -Flint (stary Brocka) -siostry Misty Na razie to tyle. Bardzo bym prosił. To pilne. |