![]() |
|
Youtube ! :D - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Youtube ! :D (/Thread-Youtube-D) |
Youtube ! :D - KenjiHS - 16-05-14 14:08 ![]() Siemano Wszystkim! Ja nazywam się Kenji . I chciałbym was zaprosić na mój kanał Youtube ! :D Znajdziecie na nim m.in -Wiele serii Zagrajmy w /Let's Play. -Poradniki do różnych gier. -Vlogi (w przyszłości , jak przybędzie widzów) -Unboxing'i edycji kolekcjonerskich z gier . -I wiele innych :) Wy dajecie pomysły ja je spełniam Coś o mnie. -Mam 16lat -Chyba przechodze mutacje :/ (Według mnie głos mam znośny :D) -Mam na imię Irek . -Lubię jazdę na bmx jak i kolekcjonowanie gier . Link do mojego kanału Youtube: Zapraszam i Polecam . xKenjiHS Pozdro ! :D RE: Youtube ! :D - ThrashHD - 16-05-14 14:59 Głos masz bardzo dobry (jak na swój wiek), dość ciekawe masz te filmiki, jeno ścisz trochę grę i zwiększ głośność mikrofonu to będzie spoko :) Powodzenia RE: Youtube ! :D - Gorn5 - 16-05-14 15:23 Strasznie cicho mówisz. Nie wiem o czym ty tam w ogóle mówiłeś. RE: Youtube ! :D - KenjiHS - 02-06-14 10:14 @Up Głos poprawiłem w odcinku który Aktualnie wrzucam :) Poprawki •Zmienione tło kanału •Dodano miniaturki do filmów RE: Youtube ! :D - KenjiHS - 08-02-15 20:23 Odświeżam. Zmiany: -Powrót na stary kanał(140 widzów) -Link w poście zmieniony Zapraszam ;) Poprawiła się jakość filmów ;) |