![]() |
|
Kolejny Ultimowy Konkursik - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Kolejny Ultimowy Konkursik (/Thread-Kolejny-Ultimowy-Konkursik) Strony: 1 2 |
Kolejny Ultimowy Konkursik - Cyklop - 28-05-14 19:31 Cześć Wam Ultimowcy! Ostatnio przeglądam makerowe fora bez większego zapału do tworzenia, dlatego mam pytanie do administracji. Czy w tym roku macie w zamiarze organizowanie kolejnej edycji Ultima Tournament? Wasze turnieje zawsze motywują mnie do działania PS: Co z moją rangą? RE: Kolejny Ultimowy Konkursik - cj2 - 29-05-14 07:42 Ja jestem za. (I to tyle) PS: Nikt nie będzie miał lepszej rangi niż ja :I RE: Kolejny Ultimowy Konkursik - ReetzO - 31-05-14 19:33 Może zrobić ankietę? :O RE: Kolejny Ultimowy Konkursik - Yoroiookami - 31-05-14 22:17 Ja jestem zajęty na chwilę obecną. Znaczy, że mam dosyć projektów na głowie. Powiem tak - jestem za, bo chętnie zobaczę co niektórzy stworzą, ale sam nie wezmę udziału. P.S. Cyklop zabłysnął w ostatnim konkursie, to może warto, droga administracjo? RE: Kolejny Ultimowy Konkursik - X-Tech - 31-05-14 23:21 Mi to lata i powiewa, ale jak zrobicie to sie dobrze bawcie. Z pewnością interesowały by mnie gry z konkursu na coś w stylu: zwariowana humorystyczna gra. RE: Kolejny Ultimowy Konkursik - ReetzO - 31-05-14 23:57 A czemu nie kontynuować tworzenie gier na podstawie bajek? ;P Może tym razem Jaś i Małgosia xD RE: Kolejny Ultimowy Konkursik - Lartarin - 01-06-14 09:47 Jeśli coś miałoby mieć miejsce, to lipiec, sierpień. Wcześniej nidyrydy. Temat to zawsze sprawa otwarta, ale optuję za czymś humorystycznym ^^ RE: Kolejny Ultimowy Konkursik - X-Tech - 01-06-14 09:59 (31-05-14 23:57)ReetzO napisał(a): A czemu nie kontynuować tworzenie gier na podstawie bajek? ;P Robienie pseudosztuki jest nudne, a większość prac tak będzie wyglądać, ŻE będę musiał się zmuszać do tego, żeby zagrać choć w jedną, dwie, a resztę pewnie oleję. Co tu ukrywać. Ja bym grał w coś na luzie jakieś totalne porąbane chore rzeczy z hardkorowym humorem, bo te całe wysilanie się w jakieś skrypty/mechaniki jest tak naprawdę bez sensu dla mnie w przypadku gier na konkurs. Lepsze są gry niespodzianki czyli bomby z hardkorowymi pomysłami na humor. Akurat do tego maker się mocno nadaje jeśli chodzi o konkurs. RE: Kolejny Ultimowy Konkursik - Rave - 01-06-14 17:32 (01-06-14 09:47)Lartarin napisał(a): Jeśli coś miałoby mieć miejsce, to lipiec, sierpień. Wcześniej nidyrydy. Można przecież zrobić że temat sobie forumowicze ustalają między sobą (ankietka), potem robią gry w ustalonym czasie i znowu ankietka gdzie użytkownicy głosują która gra im się najbardziej podoba. Rola administracji by się ograniczyła najwyżej do rozdania jakiś customowych rang zwycięzcom. RE: Kolejny Ultimowy Konkursik - Zvarr - 01-06-14 17:43 Jak można to zrób. Bez sarkazmu. Jestem za. |