![]() |
|
Taki tam tileset - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: Taki tam tileset (/Thread-Taki-tam-tileset) |
Taki tam tileset - Rave - 13-05-13 01:53 Bawię się teraz systemem Novashell (jestem chyba jedynym jego użytkownikiem na świecie, lol ;) ). i postanowiłem sobie zrobić w nim grę. Do gry jak wiadomo grafiki są potrzebne, a Novashell ma brzydkie grafiki domyślne, więc postanowiłem zrobić własny tileset: ![]() Trawa jest zrobiona tak jak jest zrobiona, bo Novashell nie obsługuje autotilesów, po za tym chciałem, aby to pasowało zarówno do XP jak i VX (jeśli ktoś użyje) - wiadomo xp obsługuje autotilesy inaczej niż VX. Tileset jeszcze nie jest skończony, więc będą update'y. Jak wam się podoba? RE: Taki tam tileset - Feniks - 13-05-13 07:38 jak dla mnie fajne ;3 RE: Taki tam tileset - Multi0 - 13-05-13 11:15 Oczo Je**e trochę ._. RE: Taki tam tileset - Rave - 13-05-13 12:37 Tak to tylko wygląda na czarnym tle. Na innym tle to wygląda dobrze, zaufaj mi. Ale masz rację - chyba trochę poprawię jasność i kontrast trawy. RE: Taki tam tileset - Multi0 - 13-05-13 12:53 Nie znam się za specjalnie, ale coś z tym zrób *-* RE: Taki tam tileset - Rave - 13-05-13 13:49 Poprawione (zobaczcie pierwszy post). Dodałem też kilka narożników do trawy, bo zauważyłem że nie zrobiłem. Teraz zajmę się tilesami dachów. RE: Taki tam tileset - Pea_Cross - 26-05-13 13:37 Fajny tileset, szczególnie te cegły. |