![]() |
|
[XP] NPC chcesz być w grze ? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] NPC chcesz być w grze ? (/Thread-XP-NPC-chcesz-by%C4%87-w-grze) Strony: 1 2 |
NPC chcesz być w grze ? - WerewolfPolska - 03-06-14 21:21 Szukam osób które chcą być w grze jako NPC co trzeba zrobić ? Napisać: Nazwa Postaci Klasa Postaci Rasa Postaci Cechy Postaci Questy związane z postacią = (Napisać na jaki lvl,poziom trudności od 1-5,co trzeba w nim zrobić krótki opis,Nagrody za quest możecie wymyślać własne itemy i bronie a na pewno je zrobię tylko bez przesady "Można napisać że nie ma questów") Tytuł Postaci Opcje dialogowe Postaci = (Napiszesz np ze Postać- Siema My-Opcje1,2 Opcja 1- Nara 2- Spie******) Możecie też narysować siebie lub użyć generatora postaci o tutaj :D i podać linka lub coś. Prosił bym też o podanie napisu jakiego chcecie mieć w Credits RE: NPC chcesz być w grze ? - Etyr - 03-06-14 22:53 WerewolfPolska napisał(a):Można napisać że niema questów WerewolfPolska napisał(a):Questy związane z postaciom:x Człowieku, bez obrazy, ale weź Ty się najpierw naucz ortografii i ogółem języka polskiego... A po co to? No dobra, fajnie może byłoby być w grze, ale chyba jeszcze nie umarła wyobraźnia?! RE: NPC chcesz być w grze ? - Zvarr - 04-06-14 07:10 Ach co mi tam... Łapaj NPC'a. Nazwa postaci: Tajemniczy mężczyzna Klasa Postaci: Nie ma to znaczenia. Nie chcę, żeby był w drużynie ani się z nim bić. Ale jak już to Łotr Rasa Postaci: Człowiek Cechy Postaci: Tajemniczość, zdecydowanie, inteligencja. Questy związane z postacią: "U now? Kil diz victim!". Morderstwo na zlecenie. Jak nie podołasz temu, pisz na priv. P.S. Postać nie jest mną. RE: NPC chcesz być w grze ? - Etyr - 04-06-14 08:52 A w sumie... W sumie to nic złego się nie stanie ;) NAZWA POSTACI: Oblivion KLASA POSTACI: Czarnoksiężnik RASA POSTACI: Człowiek CECHY POSTACI: Zniesmaczenie bohaterem, bezpośredność, chamstwo QUESTY ZWIĄZANE Z POSTACIĄ: Odnalezienie Boskiej Laski Belmotha (taka super czarnoksięska), Nauka Czarnej Magii NAPIS W CREDITS: Etyr RE: NPC chcesz być w grze ? - ADI - 04-06-14 10:24 W zasadzie tez może być... Nazwa: ADI Klasa: Wojownik Rasa: Mroczny Elf, lub człowiek Cechy: Odwaga, chaotyczne podejście, dobro wobec tych dobrych i neutralnych Questy? Tu niech bazuje twoja wyobraźnia xd to wkońcu twoja gra RE: NPC chcesz być w grze ? - ReetzO - 04-06-14 14:39 Jak dla mnie ciekawa inicjatywa :) Aczkolwiek ja sam nie chcę zdradzać własnych pomysłów :P RE: NPC chcesz być w grze ? - WerewolfPolska - 04-06-14 16:11 Na pewno wasze pomysły pojawią się w mojej grze demo zostanie udostępnione wydaje mi się że 28.06.2014 tak bynajmniej planuje ! RE: NPC chcesz być w grze ? - WerewolfPolska - 04-06-14 21:56 ADI to ty już w grze Jeszcze nie jesteś dorobiony i nie ma na razie z tobą questów ale to jeszcze dopracuje i wydaje mi się że z pierwszym demem będzie już 1 quest z twoją postacią Tu masz siebie w grze,jak by co to powiedz jak coś ci się nie podoba a poprawie. Teraz biorę się za Zvarr RE: NPC chcesz być w grze ? - Lilka - 04-06-14 23:18 A taki quest, jakby gdzieś tam u cb karczma była lub coś w ten deseń ;) Imię: Serra Klasa: Bard (optymalnie, bo w sumie możesz dać jaką chcesz, to nie ma znaczenia) Rasa: Człowiek Czechy: Mało zaradna, nierozgarnięta, niezdarna, ale jednak inteligentna. Nie należy też to najsilniejszych. Quest - "Mój starszy brat to straszny pijak! Wczoraj dostał wypłatę i już siedzi z kolegami i chleje! Przecież w ten sposób nigdy nie znajdzie sobie żony, a ja nie mam zamiaru się nim zajmować. Zapłacę ci, jeśli go stamtąd wyciągniesz. Nie mam zamiaru pchać się między tych pijaków. " A w karczmie oczywiście bez małej bójki, czy przepychanki się nie obejdzie. Możesz to sobie jeszcze jakoś urozmaicić :) RE: NPC chcesz być w grze ? - WerewolfPolska - 07-06-14 10:13 Zvarr Oto ty w grze mam nadzieje że się podoba ! Jak by co ten golem za tobą to twój sługus ! Pisz na priv jak byś coś chciał abym poprawił ! ![]() Lokacja twojej postaci to niedaleko królestwa Nieumarłych Teraz biorę się za Etyr |