![]() |
|
[VX] "Twórcy" w menu głównym - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] "Twórcy" w menu głównym (/Thread-VX-Tw%C3%B3rcy-w-menu-g%C5%82%C3%B3wnym) |
"Twórcy" w menu głównym - Etyr - 04-06-14 08:57 Hmm, tak. Problem ten mi dokucza od dwóch miesięcy, a jako że nie jestem miszczem w Ruby, zwracam się o pomoc. Mianowicie, czy jest możliwość i jak zrobić opcję "Twórcy" w Menu Głównym po włączeniu gry, by po ich kliknięciu wyświetliły się po kolei obrazki z napisami? RE: "Twórcy" w menu głównym - kanumerki - 04-06-14 10:10 Cytat:a jako że nie jestem miszczem w Ruby"Człowieku, bez obrazy, ale weź Ty się najpierw naucz ortografii i ogółem języka polskiego... A po co to?" - Cytat użytkownika Etyr'a :) ---------------------------------------- A co do twojego zapytania. Cytat: czy jest możliwość i jak zrobić opcję "Twórcy" w Menu Głównym-Tak jest to możliwe i trzeba dopisać kilka linijek co jest bardzo prostę, ale.. Cytat:by po ich kliknięciu wyświetliły się po kolei obrazki z napisami?-.. tu musisz wziąć już skrypt na wyświetlanie credits RE: "Twórcy" w menu głównym - ADI - 04-06-14 10:17 Lub na nowej mapie dac zdarzenie, gdzie będą się one wyświetlać xd RE: "Twórcy" w menu głównym - Etyr - 04-06-14 13:49 Dzięki wielkie :) do zamknięcia |