![]() |
|
[XP] Graphic by Deuce - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [XP] Graphic by Deuce (/Thread-XP-Graphic-by-Deuce) Strony: 1 2 |
Graphic by Deuce - Deuce - 13-05-13 16:20 Wszystkie postacie wykonałem ja-·٠•●Deuce●•٠· Blokujący policjant ![]() Nasza polska straż miejska ![]() Zombie ![]() I mała magiczna tabliczka ![]() może komuś się przyda. RE: Moje pierwsze sprite do rmxp - Rave - 13-05-13 23:32 Jak ty to sam zrobiłeś, to masz talent bro(wara bym ci za to dał, ale komornika na karku mam i mnie nie stać)! RE: Moje pierwsze sprite do rmxp - Deuce - 14-05-13 14:48 Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem ale nie wierzysz że to moje prace? jeżeli nie,to przepraszam za pomówienie. RE: Moje pierwsze sprite do rmxp - Yoroiookami - 14-05-13 15:15 Rave miał zdaje się na myśli, że prace ładne i masz talent. Mi się najbardziej podoba ten podziurawiony RE: Moje pierwsze sprite do rmxp - Deuce - 14-05-13 15:18 Dobrze,mam taką nadzieję,bo ten nawias dał mi do myślenia ale widocznie nie w tą stronę co trzeba. Jeżeli ktoś był by zainteresowany to mam zamiar stworzyć paczkę grafik w tym stylu. Teraz zaczynam prace nad Księciem Ciemności(Duke Nukem) i Zmutowanym Policjantem
RE: Moje pierwsze sprite do rmxp - Uzytkownik - 21-05-13 21:04 Dość sympatycznie te sprite'y wyglądają, powodzenia w tworzeniu :D. I musisz mieć wielki talent lub jakiegoś bot'a do paint'a/gimp'a czytam coś. ;3 RE: Moje pierwsze sprite do rmxp - TheKetrab - 05-07-13 15:15 Czekamy na więcej! RE: Moje pierwsze sprite do rmxp - Leoś - 11-07-13 15:28 Przydałoby się lepsze cieniowanie, ale ogólnie spoko. RE: Moje pierwsze sprite do rmxp - Deuce - 14-07-13 11:55 Cieniowania nie mogę opanować więc może kiedyś RE: Moje pierwsze sprite do rmxp - DeEm69 - 15-07-13 09:59 Fajne. Jak kiedyś zacznę robić w XP to może mi się przydadzą. |