![]() |
|
Pogrupowanie - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Pogrupowanie (/Thread-Pogrupowanie) |
Pogrupowanie - Deuce - 13-05-13 21:08 Przeglądając dział z grami wpadł mi do głowy pomysł aby pogrupować ukończone gry,chyba wszyscy zauważyli że w Rpg Makerze tworzone są rozmaite gatunki gier więc według mnie przydało by się takie pogrupowanie.[/code] Przykład Kod: Gry Akcji,Gry RPG,Gry Przygodowe i tak dalej.RE: Pogrupowanie - Rave - 14-05-13 01:21 Dobry pomysł, ale raczej nie na to forum. RPG Maker jest jak sama nazwa wskazuje programem do gier RPG i działy inne niż RPG raczej by świeciły pustkami po za nielicznymi wyjątkami (Magiczna Wieża - platformówka, Komnata - przygodówka/roguelike). Co innego jak by ultima była forum o tworzeniu gier w różnych programach, nie tylko RM, ale na to też nie ma szans - na starej ultimie próbowałem ten pomysł przepchnąć. RE: Pogrupowanie - Deuce - 14-05-13 16:53 Dobrze więc temat do zamknięcia. |