![]() |
|
[XP] Szybka zmiana drużyny HELP !!! - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Szybka zmiana drużyny HELP !!! (/Thread-XP-Szybka-zmiana-dru%C5%BCyny-HELP) |
Szybka zmiana drużyny HELP !!! - WerewolfPolska - 07-06-14 20:58 Czy zna ktoś skrypt do RMXP na szybką zmianę drużyny tak aby w dowolnym momencie gry można było zmienić drużynę ale żeby nie można było np: Na początku gry zwerbować do drużyny bohatera którego nawet nie spotkaliśmy ani nie widzieliśmy mam nadzieje że ktoś wie o co mi chodzi. Proszę o jak najszybsze odpisanie i pomoc ! RE: Szybka zmiana drużyny HELP !!! - WestGames - 08-06-14 09:15 W bazie danych w zakładce system masz drużynę startową, usuń wszystkie nie potrzebne postacie tak aby tylko główny bohater był w drużynie, i gotowe :P RE: Szybka zmiana drużyny HELP !!! - WerewolfPolska - 08-06-14 09:22 Ale ja chce aby np. w każdym momencie gry wejść w jakieś menu z odblokowanymi postaciami i np. zamienić obecną postać w drużynie na inną którą odblokowaliśmy. Np. Gramy w drużynie już mam 4 postacie jednak 2 postać jest naszym zdaniem za słaba to wchodzimy w menu i wybieramy inną na jej miejsce. RE: Szybka zmiana drużyny HELP !!! - WestGames - 08-06-14 10:28 To nie wiem, kiedyś w mojej grze zrobiłem możliwość kupna posiadłości i w środku odblokowywali się bohaterowie których już zdobyliśmy, i podchodząc do danej osoby mogliśmy z nią rozmawiać, zostawić w domu albo zabrać ze sobą, nie wiem czy ci to pasuję :/ RE: Szybka zmiana drużyny HELP !!! - WerewolfPolska - 08-06-14 10:52 Pasuje i to bardzo bo w Issis ty wiesz o co chodzi chce zrobić że będzie trzeba kupić sobie dom i z niego prowadzić akcje nie chce zdradzać więcej RE: Szybka zmiana drużyny HELP !!! - Athanor - 08-06-14 12:23 O ile dobrze pamiętam TiTek w "Parallel Worlds" miał coś takiego. Drużyna mieściła 4 osoby, a miałeś ich w drużynie 6 i wybierałeś je pod przyciskiem. Jeśli chcesz mogę to dla ciebie poszukać. RE: Szybka zmiana drużyny HELP !!! - WerewolfPolska - 08-06-14 12:30 To poszukaj bardzo byś mi pomógł Dzięki RE: Szybka zmiana drużyny HELP !!! - Ayene - 10-06-14 21:07 Sprawdź to RE: Szybka zmiana drużyny HELP !!! - WerewolfPolska - 11-06-14 08:02 Dzięki Ayene |