![]() |
|
Grafika to nie wszystko! - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Grafika to nie wszystko! (/Thread-Grafika-to-nie-wszystko) |
Grafika to nie wszystko! - Yoroiookami - 17-05-13 14:40 Jeżeli znacie jakieś ciekawe tytuły, nawet te nieco starsze, zamieszczajcie je tutaj. Znam wiele świetnych gier, które wcale nie zachwycają grafiką. Ten kolor różowy, to tak żeby was podrażnić. Castlevania: Symphony of the Night Gra na PSX, można z łatwością pograć używając emulatora. Sam tak zrobiłem i byłem zadowolony. Mimo, że ta część gry jest łatwiejsza od wcześniejszych, nadal jest wymagająca. Szczerze mówiąc dawno się tak nie ubawiłem w jakiejkolwiek grze, głównie przez różnorodność zdolności i system walki. Polecam każdemu, kto w jakimś stopniu lubi platformówki. Gra zawiera też elementy RPG i zagadki. SCREENY Spoiler: (Otwórz) RE: Grafika to nie wszystko! - Amelanduil - 17-05-13 14:55 Commandos: Behind Enemy Lines Spoiler: (Otwórz) RE: Grafika to nie wszystko! - Draken - 17-05-13 16:26 PROJECT ZOMBOID Spoiler: (Otwórz) RE: Grafika to nie wszystko! - MrDawnok - 17-05-13 21:26 ![]() ![]() Piąta część "Fajnala" na SNESA, moja ulubiona, fabuła jest ciekawa , acz główny bohater okazał się rozczarowaniem. Gra mimo słabej grafiki jest świetna. Typowy jrpg. RE: Grafika to nie wszystko! - Rave - 18-05-13 20:25 Oczywiście pierwsze Super Mario Bros. Screena nie muszę dawać, rozpikselowane jak cholera, ale za to jaka grywalność! Zresztą coś w tych grach na NES-a jest, że pomimo grafiki i dźwięku ciągle do nich wracam. Z innych to polecam Mr. Gimmick (też na NES-a) - to chyba jedyna NES-owa gra, która używa fizyki zbliżonej do Box2D (oczywiście wątpliwym jest że używa Box2D samego w sobie RE: Grafika to nie wszystko! - Crashykk - 18-05-13 22:03 Theme Hospital komputerowa gra strategiczna z 1997 roku, wyprodukowana przez firmę Bullfrog, w której tworzymy własny szpital (coś w stylu Rollercoaster Tycoon). Posiada wersję na PSX (dzięki czemu można w nią grać również na PSP), jak i wersję pc. :) ![]() ![]() Alien Shooter to strzelanka z obcymi w tle, wzbogacona o elementy typowe dla gatunku RPG. Tego tytułu chyba nie trzeba opisywać ^^
RE: Grafika to nie wszystko! - Avara - 18-05-13 23:04 O tym szpitalu to nie słyszałam, a lubię strategie, a w Alien Shooter'a grałam. Jeśli mówimy o jedynce, to i o drugiej części też musimy wspomnieć Alien Shooter 2 Spoiler: (Otwórz) RE: Grafika to nie wszystko! - Kable - 18-05-13 23:58 Co by było gdyby nie gra z Serii Fallout? oczywiście Fallout 1 i 2 Screeny? chyba każdy zna serie i nie muszę tego pokazywać, polecam Ci mój Kondziu ;* RE: Grafika to nie wszystko! - spartanPAGE - 19-05-13 10:26 Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) RE: Grafika to nie wszystko! - X-Tech - 19-05-13 12:24 JETS N GUNS ( WERSJI ORYGINALNEJ. GOLD TO SHIT) (PC WINDOWS) Shmup latany. Mega rozwałka na ekranie i rockowa/metalowa muzyka z elementami dźwięków z commodore 64. Prawdopodobnie najlepszy shooter tego typu jaki powstał. Sklep. Sekrety. Tryby. Tony opcji rozwoju i ulepszeń statku. Sprzętu. Kocham do potęgi 10. Na ekranie momentami jest tak duża rozpierducha, że nie wiadomo co się dzieje. XD ![]() ![]() EXPENDABLE (PC WINDOWS) To samo co ALIEN SHOOTER/ZOMBIE SHOOTER tylko że trylion razy lepsze. Nie ma tu durnowatych mas wrogów i tej monotonii, którą się odczuwało w i tak niezłych alien shooter 1/2. Polecam. Stare i mało znane, a mega rozwałkowe. BIJE na głowę ALIEN SHOOTER/ZOMBIE SHOOTER. ![]() EMERGENCY (PC DOS): Gra strategiczna, w której ratujemy różne sytuacje, w których doszło do katastrof wysyłając odpowiednie oddziały i kierując nimi. ![]() BLURRED LINE (PC WINDOWS): Rpg w klimacie THILLERA S-F zrobione w rpgmakerze 2000 (!). Zostajemy wplątani w morderstwo własnego szefa. NIESAMOWITA MUZYKA I KLIMAT/fabuła i rozwiązania walki/minigry elementy przygodowe. Ta gra jest już kultowa.
|